Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Kardes payi ilk bölümünü izledim sansürsüz, saka yok baya güldüm ama cok küfürlü gibi geldi bana ..

L&M yerini kimse tutamaz valla, her ne kadar sona dogru eski tadi vermese de efsaneydi ...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      clay iktidardan ,ndikten sonra sıktı o dizi beni ama çok merak ediyorum son sezonu
      Jax ortalığı yangın yerine çevirecektir diye düşünüyorum. Jax gidici benim görüşüm.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ilk sezonun ikinci bolumundeki mavi gozlu kiza asik olmuslugum vardir. Bolum cok guzeldi ayrica, sonu kotu bitti ama, kiz kotu yola dustu
        Jessica Brown Findlay
        İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadece kız mı kötü yola düştü İkinci bölüm en iyisiydi diyebilirim.
        Bütün bölümleri efsane. Domuz muhabbeti bizim ülkede olsa ne olurdu acaba
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jessica Brown Findlay

Bütün bölümleri efsane. Domuz muhabbeti bizim ülkede olsa ne olurdu acaba
          Sorma yaa Cok ilginc bir bolumdu...

Dusunsene Rte'yi oyle...

Yorum

• breaking bad'i yavas tüketip ileride mahrum kalmamak icin azami caba sarfediyorum,

Yorum

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Kardeş Payı'nın sezon finalini izliyorum şimdi. Sansürsüz bölümü beklerken kaynadı, unutmuşum. Hayatımın hatasını yapmışım. Şu an 23. dakikadan gidiyor. Ne güldüm arkadaş.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sherlock ne diziymiş arkadaş. Birinci bölümünü izledim böyle dolu dolu bir bölüm hiç izlememiştim herhalde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sherlock ne diziymiş arkadaş. Birinci bölümünü izledim böyle dolu dolu bir bölüm hiç izlememiştim herhalde.
                  Jim Moriarty'nin askerleriyiz
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Daha önce bahsi geçmiştir heralde, Arrow'a başladım bu akşam. 5 bölüm üst üste izledim, gerçekten güzel. Prison Break kadar olamaz belki ama ayarında bir dizi, kesinlikle tavsiye ederim.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha önce bahsi geçmiştir heralde, Arrow'a başladım bu akşam. 5 bölüm üst üste izledim, gerçekten güzel. Prison Break kadar olamaz belki ama ayarında bir dizi, kesinlikle tavsiye ederim.
                      Güzel dizi 2. sezonu bitirdim. Felicity hastasıyım
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Güzel dizi 2. sezonu bitirdim. Felicity hastasıyım
                        Benim elimde de 2 sezon var da dizi bitti mi ya da devam mı bu sene ?
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim elimde de 2 sezon var da dizi bitti mi ya da devam mı bu sene ?
                          2. sezon mayıs ayında bitti ancak devam edecek tabiki. Kaç sezon olacağını bilmiyorum ama 4-5 sezon garanti gibi. 9 Ekim'de 3. sezon başlayacak.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

2. sezon mayıs ayında bitti ancak devam edecek tabiki. Kaç sezon olacağını bilmiyorum ama 4-5 sezon garanti gibi. 9 Ekim'de 3. sezon başlayacak.
                            Anladım eyvAllah
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Galiba beklentiyi cok yükseltdim, illa sezon finalini izlemek icin bu saate kadar son 2-3 bölümü hemen izledim, nedense ne cok güldüm, ne de pek sardi...

Eda'ya cok daha iyi bir sahne ile Seni Seviyorum demesini bekliyordum, ne bilim hayal kirikligina ugradim la .....
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Kardeş Payı'na başladım.

Dizi çok iyi gidiyor. Zaten Murat Cemcir ve Ahmet Kural kalitesini önceden belli etmiş 2 isim...

Bunun dışında Vikings, The Walking Dead ve Game Of Thrones'un başlamasını bekliyorum.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim