Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER
Daraltma
X
-
adem6167-lato95 (Canlı Yayın)
Ustalar-AdalarEn son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 21.03.2009, 01:55.Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelman abi Iyi biliyor galiba habuni
Sanal farklı oluyor tabi, ilk eli Gamze aldı, şu an 5-1 öndeyim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormalde yani reelde bu oyunu oynarken 3-0 veya 4-0 yeniyorsam ve rakibe 1 el verirsem tavlayı kapatır kendimi yenik sayarım.(Ciddiyim)
Sanal farklı oluyor tabi, ilk eli Gamze aldı, şu an 5-1 öndeyimAma iddaali oldugun kesin
Sampiyon adayim Sensin Simdiden basarilarGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadem6167-lato95 (Canlı Yayın)
Ustalar-Adalar
Ve şans ademden yanadır...Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
-
Ya bi dakka bu Turnuva ne zaman başladı benim niye haberim yok. Burçak sana ne diyeyim ya iyikilk turnuvada seni ilk turda eledim. Bana haber vermiyon değil mi bir daha karşına çıkarım diye
eğer gecikmişliğim yoksa lütfen beni de kayıt altına alın.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bi dakka bu Turnuva ne zaman başladı benim niye haberim yok. Burçak sana ne diyeyim ya iyikilk turnuvada seni ilk turda eledim. Bana haber vermiyon değil mi bir daha karşına çıkarım diye
eğer gecikmişliğim yoksa lütfen beni de kayıt altına alın.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum