hadi tamam da kardeşim gellllll
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER
Daraltma
X
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi canm tabi. Ufak bir sakarlığımı hemen avantajına kullanmaya çalışıp, oyunu bitirttin. Şimdi anca konuş
yanlışlıkla herhangi biriniz katlamaya basmışsınız anladığım kadarıyla.
oyunu kazananda 2 puan yazmış olabilir. ama 1 puan almış sayılır. hesabı buna göre yapın2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGamzeyle aranızda sanırım vido çekme olayı oldu.?
yanlışlıkla herhangi biriniz katlamaya basmışsınız anladığım kadarıyla.
oyunu kazananda 2 puan yazmış olabilir. ama 1 puan almış sayılır. hesabı buna göre yapınSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
Anladım. Ama yanlışlıkla Katlamaya tıklarsanız oyunu bırakmanıza gerek yok.
ekranda 2 puan almış gözükürsünüz ama önemli olan sizin skoru sayıyor olmanız. bir puan eksiğinden hesap edebilirsiniz.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçlarda averaj var mı ?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurçak-firlama sizin maç nooldu?
heyecanı adrenalini bol bi maç oldu. 3-0 kaybediyordum zorda olsa çevirdim maçı. (7-4)2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibiz artık
heyecanı adrenalini bol bi maç oldu. 3-0 kaybediyordum zorda olsa çevirdim maçı. (7-4)
Tebrikler.
Diğer maçlardan dakika ve skor alalım.Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
4 2 yenerken oyun takıldı falan sonra 5 4 sonra tam toplarken ben 3 pul toplamıstım sonra o içeri doldurdu ve 2 kırığım oldu hiç toplamamışken oyun takıldı 5 5 kabul ettik ve 8 5 yenildim tüm tadım kaçtı siteden dolayı benim yerime kesin girmek isteyen biri vardır turnuvaya katılmamış olan o mağluplardan geçsin yerime...Burçak abicim çok teşekkür güzel bir turnuva site hariç ama yine de herşey için teşekkür..erkan abi senide tebrik ediyorum...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye bıraktın oyun ahmet kardeşim
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum