Beni tabiiki isteyeceksin. geçen sene, seni eleyen karakuzu61 bu Turnuvayada katıldı.
Onun karşısına tekrardan çıkıp elenmek istemezsin anlıyorum
Biliyorsun ki yumuşak kalpliyim, arasıra tek el oyun veriyorum sana. Bu nedenle beni rakip olarak istemen gayet doğal.
Hayır arkadaşlarda bilsin diye yazdım bütün bunları
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Benida yazın daaa... Geçen seferki turnuvada elendiğim Alper, turnuvanın şampiyonu olmuştur.o yüzden yenilgi bize koymaz.Bu sefer yarım kalan bir işi bitireceğiz.
Arkadaşlar yanlız ben MSN'de oynuyorum haberiniz ola... Diğer sitelerin açmıyor bende oyun...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Birşey diyeceğim ama gülmeyin, oyunlarla aram hiç yok. bu tavlayı nasıl oynuyorsunuz ? İlhan internette hiç oynamadım o bakımdan. Ama almayacaksın da almayın kardeşim ne du yani. :hıh oflee görüşürüz bakalım.
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 12:19.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Birşey diyeceğim ama gülmeyin, oyunlarla aram hiç yok. bu tavlayı nasıl oynuyorsunuz ? İlhan internette hiç oynamadım o bakımdan. Ama almayacaksın da almayın kardeşim ne du yani. :hıh oflee görüşürüz bakalım.
abi istertsen turnuvadan önce idman yapalım
msn'den gayet kolay oynanıyor, senin gibi adama yakıştı mı şimdi gülmeyin etmeyin
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum