Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maç anında mynet chat ekranına "hüseyin'den ön libero olmaz" yazdığın an üst turdasın .
    hüseyini sevdiğimi özellikle belirttim ama dinlemedi
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayın mars yolcuları lütfen kemerlerinizi bağlayınız.. Eyüp'e gözdağı veriyorum.. 2 ters oldu bi düz de geliyi haşimdi..
      tavla bitmeden asla iddaalı konuşmamak gerek
      tecrübeliyim bu konuda
      İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim rakibimi taa münih de buldum. Ama rakibinin ben oldğunu görünce pes etti heralde. Burçak bu işe bi el atman lazım
      uçak kaldıralım abi. )

İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hüseyini sevdiğimi özellikle belirttim ama dinlemedi
      ççç
      çimşir dedin mi ama
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Güzel bir hazırlık maçıyla Ali'ye 2 ters 1 düz yenildim Anladım ki Hüseyin gibi oynamalıyım, yanlara pas, karanti oyun
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• son durum
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ççç
            çimşir dedin mi ama
            şimdi anlıyorum neden yenildiğimi

şaka bir yana çok güzel bir maçtı.4 kez mars olma sınırına gelsemde olmadım buyüzden gururluyum
            Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tebrik ediyorum seni Murat,ne güzel yenilmişsin,4-4 iken 3 lükmü yedin

Bu arada akşam saatlerinde atıp tutan rakibim alkan61 nerelerde,piyasada yok
              İsmail abi bir ara 4-3 de öndeydim...Ama olmadı işte yaaa ne yapalım...Fincher abimizi tebrik ediyorum...

Yorum

• sakogluDogan:5 unique: 7

Çok çekişmeli bir maç oldu.

Yorum

• Ben mağluplar grubundan da çekiliyorum..innocence hükmen yendin beni...
                  En son Murat' tarafından düzenlendi; 20.03.2009, 23:53.

Yorum

• tbrkler uniqe galiba sen geçen yılda şampiyon olmuşsun emin adımlarla devam ediyorsun.eger müsaitsen bir antreman maçı yapsak
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben mağluplar grubundan da çekiliyorum..innocence hükmen yendin beni...

vazgeçtim sonuna kadar devam edeceğim....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vazgeçtim sonuna kadar devam edeceğim....
                        kabul etmiyorum

Yorum

• Ali, eli bırak butonuna tıkladım sanırım oyun çöktü Tebrik ederim güzel oyunlar oynadık. 2 oyunu da 5-1'lik skorlarla kaybetmeme rağmen Aragones hesabı yenilgilerimden ders çıkartmadım
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Eyüp Kılıç ve Ben deplasmana gidiyoruz, pazar günü ancak döneriz. Pazar günü de huzurevi ziyareti var. Pazar akşamını dinlenerek geçirirsek pazartesi ancak kendimize gelebiliriz.

Bilginize..
                            Eyüp kardeşim pazartesi günü görüşmek dileğiyle.. Gökçe abime selamlar..
                            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tbrkler uniqe galiba sen geçen yılda şampiyon olmuşsun emin adımlarla devam ediyorsun.eger müsaitsen bir antreman maçı yapsak
                              Tmm renktaş, yarın gündüz müsaitsen yapabiliriz akşam işim var.

Yorum

• hazırlık maçı yapan
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X