İlk olarak fincher tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER
Daraltma
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakibinizle anlaştıktan sonra istediğiniz sitede oynayabilirsiniz.
- Alıntı
Yorum
-
kardeşim rakibinle anlaşamazsan ozaman mynette oynayacaksın napalım
64 kişiye her kural için fikrini sorsak 2010 a kadar Turnuvayı yapamazdık.
bir kişi bu gibi etkinliği organize eder. kuralları açıklar. kabul edenler katılır.
sen mynet kötü diyorsun x bi site adı versen çok iyi diye. başkası çıkıp hayır ben sevmiyorum orayı dese ne cevap vereceksin ona peki?
bunedenle bu işi organize eden olarak lütfen sizde bana yardımcı olun.. kurallar belli ve herkes kuralları kabul etmiş sayılarak Turnuvaya katıldı.
Biraz anlayışlı olun lütfen2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde şimdi Onur ile kozlarımızı paylaşacağız....
Zevkli bir oyun olacak inşallah...
Büyük konuşmak gibi olmasında rakibim hazırlasın kendini şimdiden
Mynet-Çaylaklar-Sınırsız....
İzlemek isteyen buyursun gelsinNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
7-5 kaybettim ama çok keyif aldım.1-0 mağluptum. 1-1 yaparken sanırım Ercan abi "Eli bırak" sekmesini tıkladığı için oyunum dondu. Çıktım yeniden girdim. 1-1 den devam edecektik ama oyuna Ercan abi başladı.
Sonra 4-1 oldu 4-3 yaptım. Daha sonra 6-4 oldu 6-5 yaptım. 2'de 2 tane pulum var. 6-1 atıcağım tuttu. Birini aldım diğeri kaldı derken oyunu 7-5 kaybettim.
Ercan abiyi tebrik ediyorum. Oyun sırasında muhabbette güzeldi. Tam pulu kaçırıyorum. Ercan abi "Kes onu Hüseyin" diyor pulu kırıyordu. BALanzinho kimden yanaysa o kazanıyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Mağluplar grubundan tekrar oyuna dönmem gerekecek. Tabii şans yanımda olursa.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum