Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük finalde son randevu.

Ben Unique tarafındayım.

İbrahim abi yanlış anlama, ama beni yenenin kazanmasını istiyorum sadece.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Unique koordinatları bekliyorum hala...

Yorum

• final maçını seyretmek isteyenler.Maç başlıyor...

Yahoo games-snake pit-masa 12

Yorum

• yahoo-snake pit-table 12

Final maçı burada, izlemek isteyeni bekleriz

Yorum

• Vay be demek finale sıra geldi,başarılar arkadaşlar,hakeden kazansın

Bu arada finalden bir önceki maçta elenen "MaZ",benim iş yoğunluğum dolayısıyle oynıyamadığım ve çekildiğim rakibim değilmi,vay anasını demekki şampiyonluğu altın tepside sunmuşuzda haberimiz yok
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Çok çekişmeli bir oyun gerçekten.

Yeni üye olduğum için yazamıyorum.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Son durum 5-5
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• fincher 7-5 unique

Çok zorlu bir final serisinin son maçını 7-5 kazanarak şampiyonluğu devralmanın mutluluğu içerisindeyim.

Başta turnuvayı düzenleyen ve bu işin çilesini çeken Burçak'a,daha sonra katılan ve maçlarını tamamlayan herkese ve finalde büyük bir çekişme yaşadığımız unique kardeşimize teşekkürü bir borç bilirim...

Yorum

• tebrikler Fincher
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok zorlu bir final serisinin son maçını 7-5 kazanarak şampiyonluğu devralmanın mutluluğu içerisindeyim.

Başta turnuvayı düzenleyen ve bu işin çilesini çeken Burçak'a,daha sonra katılan ve maçlarını tamamlayan herkese ve finalde büyük bir çekişme yaşadığımız unique kardeşimize teşekkürü bir borç bilirim...

Tebrikler İbrahim, ünvan sana emanet artık. Burçak kardeş; her şey için çok teşekkürler büyük emek sarfettin.

Yorum

• Tebrikler fincher abi.
                        1

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tebrikler İbrahim. 2009 Şampiyonu olarak adını yazdırdın

İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tebrikler İbrahim, ünvan sana emanet artık. Burçak kardeş; her şey için çok teşekkürler büyük emek sarfettin.
                          Kardeşim Kemer gitti. Ama geçen yılın Tavla Şampiyonu olman ve yine final oynaman seninde nasıl bir Tavla oyuncusu olduğunu zaten gösteriyor.

Öncelikle listeye adınızı yazdırdıktan sonra Turnuvaya zaman ayırdığınız ve aksamasın diye göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı Bende sizlere Teşekkür ederim.

Turnuvayı düzenlemekte ki asıl amaç , ilk Turnuvada söylediğim gibi forumda olupta birbirini tanımayan arkadaşların tanışmasına vesile olmak ve aynı heyecanı farklı biçimde paylaşmak içindi.
                          Bunuda gerçekleştirdik diyebiliriz. Bende yeni arkadaşlarla tanıştım Turnuva sayesinde.

19 Mart 2009 du Tarih.
                          Başlığımızı açıp listeleri tamamlamaya başladık. Kısa zamanda 64 kişi olup Turnuvanın Startını vermiştik.
                          Bugün 1 Haziran. 3 ay devam eden Turnuvada çok çekişmeli maçlara şahit olduk yine.
                          Galipler ve Mağluplar Gurubunu belirlemede fincher'in İlk rakibi Murat Dinç di .
                          Galipler Gurubuna katılan fincher ve ileriki maç sonuçlarında Mağluplar gurubuna düşen ve oynaması gereken maç sayısı artan unique nin maç sonuçları şöyleydi.

fincher - Murat Dinç....... ( 7-4 )__________SakogluDogan - unique...........( 5-7 )
                          fincher - Külünkoğlu .......( 7-5 )_________Kazım Uzunboy - unique...........( 2-7 )
                          fincher - bordo08 ...........( 7-6 )_____________Anıl Caner -unique............( 1-7 )
                          fincher - Tanjıu Taşkın.... ( 7-2 )_____________ileri_libero -unique............( 1-7 )
                          fincher - Selman.............( 7-2 )_______________EmreTS - unique............( 5-7 )
                          fincher - unique..............( 7-4 ) unique Mağluplar gurubuna düşüyor. finale çıkmak için MaZ ile maç yapıyor
                          ____________________________________________unique - MaZ................... ( 7-2 )

FİNAL
                          unique 8-5 fincher
                          fincher 7-5 unique

(Mağluplar gurubundan gelen unique nin 2 galibiyet alması gerekli ama Galipler gurubundan devam eden fincher'in tek galibiyet alması yetiyordu.)
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tebrikler
                            Şampiyonluğu bir Arsenalli'nin aldığını görmek ne güzel
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Tebrikler İbrahim abi.

Dün maçı izledikten sonra çıkmaz zorunda kaldım. Kutlama bugüne kaldı.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Tebrikler ilk maçta Fincher abimize elenmiştim....7-4...Bir ara öndeydim de...Şampiyona elenmişiz...

O yüzden hiç üzülmüyorum..

Tebrikler

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X