Asigim evet.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünümüzde para üzerine kurulu.Bence aşk diye birsey yok.
- Alıntı
Yorum
-
İki iki 4 eder ; 2 milyar benim 2 milyar da bayanın maası olursa Dünya'nın en mutlu,huzurlu,sevgi dolu yuvasını kurmak icin hicbir engel kalmaz.
Diyorsunuz
Bu kadar da katı olmayın benceEn son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 19:54.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. Şimdi, mutfaktan su getireni bulursan yakala evlen ''demiş birisi
doğru söze ne hacet fazla uçmadan gerçekleri görüp yaşamalıyız...."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
8000. ci mesajımı buraya atmak istedim.
valla neden bende bilmiyorum. attım şimdi gidiyorum
derken ganitaya atılan mesajın geçersiz sayıldığını hatırladım. şimdi yine gidiyorum. nereye atayım bu mesajı acaba yaw."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
bazilarina iyi gelebilir
bu sevda yakti baska bir kiz bakalim
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
Sakın hasta olmayın, sakın!
Ekleme: Ya da olun. O zaman anlarsınız kimin gerçek, kimin sahte ve korkak olduğunu.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 31.10.2013, 02:44.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar aşağılarda kalacak bir başlık mı bu millet, aşk olsun.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum