Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emirhan ,berbat sekilde cuvallayacagımı bilsem de , göğsüm daralsa da seni dinleyip acıkca soyleyecegim birazdan Durumu merak edersen twitterdan dm at evet ya da hayır diye cevap yazarım
    Yanlış anlama kardeşim ama hani moralini bozmak gibi olmasında '' sen çok iyi bir insansın benim gözümde çok iyi kalpli birisin ama ben kimse ile düşünmüyorum seni arkadaş olarak görüyorum en iyisi arkadaş kalalım '' tarzından bir cevap alacağını düşünüyorum.

Sakın sen ne karışıyorsun deme içinden. Çünkü senin iyi niyetli ve düşüncelerinin temiz olduğuna inanıyorum ve böyle düşünen insanlarda malesef mutluluğu hak etmez bu hayatta adaleti yoktur bu dünyanın

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlış anlama kardeşim ama hani moralini bozmak gibi olmasında '' sen çok iyi bir insansın benim gözümde çok iyi kalpli birisin ama ben kimse ile düşünmüyorum seni arkadaş olarak görüyorum en iyisi arkadaş kalalım '' tarzından bir cevap alacağını düşünüyorum.

Sakın sen ne karışıyorsun deme içinden. Çünkü senin iyi niyetli ve düşüncelerinin temiz olduğuna inanıyorum ve böyle düşünen insanlarda malesef mutluluğu hak etmez bu hayatta adaleti yoktur bu dünyanın
      Zaten bu cevabı almayan erkek sayısı çok azdır..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaten bu cevabı almayan erkek sayısı çok azdır..
        Ohoo Elhamdürillah defalarca duyduk bunu
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bende
          biliyorum o cevabı alacagımı İyi niyetimi suistimal ettln bile
          diyebilir. Totem yapıp tam 11'de kursuye cıkayım whatsappta
          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 10.01.2013, 22:51.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ohoo Elhamdürillah defalarca duyduk bunu
            Valla ben daha bir kere aldım o cevabı.. Siz çok şey görmüşsünüz maşallah.

Demek ki daha çok alıcaz o cevabı demek ki daha çok saçımız dökülecek

Yorum

• dedigin gibi sanırım Soner . Belkide daha kotusu.Biraz uzansam iyi olacak.Kalın saglıcakla

Yorum

• seviyorum bu basligi

bir komik hikaya yasadim, aslinda o kadar komik degil, ama bu olayi ben yasadigim icin bana baya komik geliyor. 3 hafta önce köylülerin dügününe gitmisiz, karsi masada genc bir oturuyordu, bana bakip duruyordu, bende ona bakiyordum, hoslandigimdan degil, gözlüksüz pek iyi görmedigim icin, acaba o kizi biryerden taniyormuyum, hatirlamadigim bir akrabami acaba, yoksa neden öyle baksin bana. Kardesimin nisanlisi bunu görüyor, soruyor abi begendinmi kizi? Bende öylesine, evet güzel kizmis dedim. Olaylar simdi burda basliyor, bizim gelin anneme söylüyor, annem o dügünü düzenleyen yengeyi ariyor, o yenge o kizin annesini ariyor, o kizin annesi kiz ile konusuyor, kizin annesi tekrar o yengeyi ariyor, o yenge tekrar annemi ariyor, annem beni ariyor ve uzun lafin kisasi, kiz benimle tanismak istiyor Sokakta görsem onu tanimam, neyse hayirlisi
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  seviyorum bu basligi

bir komik hikaya yasadim, aslinda o kadar komik degil, ama bu olayi ben yasadigim icin bana baya komik geliyor. 3 hafta önce köylülerin dügününe gitmisiz, karsi masada genc bir oturuyordu, bana bakip duruyordu, bende ona bakiyordum, hoslandigimdan degil, gözlüksüz pek iyi görmedigim icin, acaba o kizi biryerden taniyormuyum, hatirlamadigim bir akrabami acaba, yoksa neden öyle baksin bana. Kardesimin nisanlisi bunu görüyor, soruyor abi begendinmi kizi? Bende öylesine, evet güzel kizmis dedim. Olaylar simdi burda basliyor, bizim gelin anneme söylüyor, annem o dügünü düzenleyen yengeyi ariyor, o yenge o kizin annesini ariyor, o kizin annesi kiz ile konusuyor, kizin annesi tekrar o yengeyi ariyor, o yenge tekrar annemi ariyor, annem beni ariyor ve uzun lafin kisasi, kiz benimle tanismak istiyor Sokakta görsem onu tanimam, neyse hayirlisi
                  abi hakikatten koordinasyon mükemmel. hayırlısı
                  "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bu tayfada değilim arkadaslar.İsyanlarda da degilim.Sizin söylediklerinizle benim dediklerim tamamen farklı. Kabul edin veua etmeyin ama bosverebiliyorsanı sizin durumlar geçici. Bakın bir itirafta bulunayım ; ben degil o kisinin yuzunu fotografını bile gormedim. Kendisi yüzümü görüyor ama.Neyse ,yollar farklı,buradaki arkadaslarla anlasmamız zor bu konuda
                    Aşk vazgeçememekle ölçülmez. Zamanla boşverebileceğini göreceksin. Bir insan ne kadar birisi için üzülebilecek. Ben kızı 5 Ekim 2010 Salı günü ilk kez gördüm düşün 2 seneyi geçti 1 sene ölü gibiydim ilk 3 ay herşey süper gidiyordu onu geçiyorum ondan sonraki 1 sene yani. Sonra artık her dk değil her saat sonra günde 5-6 kez düşünmeye kadar düşüyor. Benim 2 senede günde 5-6 ya düştü. Seninde düşer merak etme. Alışıyorsun. Sallamamak değil de insansın hayatta zevk aldığın şeyleri yapar yüzünü gülümsetirsen az yanlız kalırsan onu daha az düşüneceksin emin ol. Bende öyle değil benimki başka sadece çok sevmenin dile vurması. Sen burdaki insanların bahsettiğinden farklı birşey yaşamıyorsun. Ben çok üzdüm kendimi olmuyor dedim elimde değil falan da hayat çok başka da güzel üzmeye değmez. Seviyorum evet hatta ileriye dair bir sürü Plan'ım var onla ilgili ama bugünümü zehir edememki ben yeterince günümü yedim gençliğimden öğrendim sende öğrenirsin.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bana kalırsa teklif etme biraz ara ver tekrar görüşmeye başla samet kardeşim
                      Çünkü arkadaş kalalım cevabı alabilirsin
                      Kadının sana arkadaş gözü ile bakmasını istemiyorsan kadına DOKUNMALISIN.
                      Dokunmak bir kadının bilinç altına farklı mesajlar yollar şansın varsa beraber aktivitelere git oyunlar oyna.Gezerken bir yerden dönerken belini tut(Bu önemli bir mesajdır),her hangi bir oyun oynarken elini tut vesaire.Arkadaş kalalım cevabı büyük ölçüde değişir
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Sevdamız için düştük yollara.
                        Herşey güzel olacak Allahın izni ile.
                        Kızı ikna edebilirsek önümüzdeki ay bir söz nişan yapacağım inşAllah

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          seviyorum bu basligi

Çok güzelmiş , hayırlısı olsun

Yorum

• arkadaslar rıca edıyorum benimle alakalı mevzu bitsin baslıkta.ıyı nıyetinizden suphem yok ama artık tamam.bu sadece bana kalsın
                            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.01.2013, 11:30.

Yorum

• Çok sevdik be abi . O bizi sevmese de , başkasını sevse de çok sevdik . Ekmek gibi , su gibi , gol sevinçleri gibi , bordo gibi , mavi gibi , her yıl şampiyonluğa oynar gibi.. Bütün benzetmelerle sevdik kısacası .

Yorum

• Ah olan sevdaluk yaktun canimi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X