.................................................. ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerseyi göze alıp söyle bu aksam bir ses diyor ama bilmiyorum.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbayı da yaktık kendimiz de yandık ama bu ateş karşıyı yaktı mı onu anlayamıyorum,emin olamıyorum EmirhanBelkide ısıtmamıştır bile o da olabilir. Volkan Konak ,sarkı, elma meselesi
bir ateş varsa ateşi ona doğru yönelt, onun da yanmsını ne bekliyorsun, git yanıyorum de
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Emirhan sen zahmet etme kardesim cevabını da kendim yazayım. Sahte sanıldık,anlasılamadık.Sahte olmadıgımızı o kisiyi yaratan iyi biliyor. Sol yanımdakini bir sandığa kilitleyip soguk bir mahzene attılar artık .kırılmıs ve dagınık vaziyette cunku. anahtarı yine kilitleyen kiside tabi. Benim gerceklerim lnsanlara hikaye geliyormus demekki.
- Alıntı
Yorum
-
Adaletin bu mu dünya ? Ne mal verdin ne yar dünya . Kötülerinsin sen , iyileri öldüren dünya .En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 10.01.2013, 01:12.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada , unutmadan.. Çoğu insan yirmi yaşında ölür seksen yaşında gömülür demiş şair..
- Alıntı
Yorum
Yorum