Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan ne hallere geldik ya.Yok arkadaş cidden sorun bende mi anlamıyorum
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hani herşey yolundadır samimisinizdir tamam belki karşı taraf istemiyordur ama birden bire soğumak nedir arkadaş? Umursamamak nedir? Birden resmi olmak nedir? Sorun tamamen bizim gibilerde, sevmeyecektik.
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hani herşey yolundadır samimisinizdir tamam belki karşı taraf istemiyordur ama birden bire soğumak nedir arkadaş? Umursamamak nedir? Birden resmi olmak nedir? Sorun tamamen bizim gibilerde, sevmeyecektik.
        Kim soğudu bilmiyorum ama genelde beğenmediği bir özellik kişiyi diğerinden anında soğutabilir.

Atıyorum , yemek yerken lokantaya yeni gelen bir erkeğe gözünün kayması, şu garsonu ben tanıyorum demek gibi durumlar işte Her iki taraf içinde geçerli

Yorum

• Sanırım aynı durumdayız Hatice Baya benziyor yani
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim soğudu bilmiyorum ama genelde beğenmediği bir özellik kişiyi diğerinden anında soğutabilir.

Atıyorum , yemek yerken lokantaya yeni gelen bir erkeğe gözünün kayması, şu garsonu ben tanıyorum demek gibi durumlar işte Her iki taraf içinde geçerli
            Konuştum, bütün duygularımı itiraf ettim ne olduysa ondan sonra oldu..

İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanırım aynı durumdayız Hatice Baya benziyor yani
            Boşunamı diyorum dernek kuralım başkanı sen ol diye
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konuştum, bütün duygularımı itiraf ettim ne olduysa ondan sonra oldu..
              Senin neler hissettiğini öğrenince direk kendini geri çekip, samimiyet yaramadı yanlış anladı* gibisinden düşüncelere kapılmış olabilir. Aklından çıkar diye de soğuk davranıyordur.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Senin neler hissettiğini öğrenince direk kendini geri çekip, samimiyet yaramadı yanlış anladı* gibisinden düşüncelere kapılmış olabilir. Aklından çıkar diye de soğuk davranıyordur.
                Doğrudur belkide..

Canberk ne kadersiz insanlarız kardeşim ya
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Ya benim durum orada ayrılıyor işte.Mantıklı bir gerekçesi yoktu ben onu yediremiyorum kendime.Her neyse çıkayım ben yeter bu kadar ğs galibiyetimize gölge düşmesin hayırlı geceler
                  BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya benim durum orada ayrılıyor işte.Mantıklı bir gerekçesi yoktu ben onu yediremiyorum kendime.Her neyse çıkayım ben yeter bu kadar ğs galibiyetimize gölge düşmesin hayırlı geceler
                    Çoğu zaman karşısındakine değer veren kişi bir sebep belirtemez, ben görmedim açık açık sebebi budur diyen. Çok iyi vakit geçiriyorum seninle, iyi anlaşıyoruz, seninle olmayı seviyorum ama arkadaştan öte göremiyorum* u çok rahat derler mesela.

Yorum

• aşık arkadaşların yarasını biraz daha deşmek için damar şarkılar paylaşmaya geldim
                      şimdi normalde yığarım buraya müslüm olsun,neşet olsun ama önce yavaş yavaş yapayım açılışı

bu arada bu iki şarkıyı çok sevdim lan
                      çevirip çevirip dinliyom
                      siz de dinleyin
                      siz de acı çekin
                      nıhahahahaha
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• M.S.SOFU Sağolasın ya sen ne iyi bir insansın öyle
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• aşk nedir ?

Aşk & Kukuak & Abal İlişkisi

aşk gerçekten tarifi zor birşey, böyle yaylada kukuak, abal felan bulunca insan sevinir ya, halbuki çarşıda parayla satılıyor, parasında mısın sen bunun ? tabiki hayır, o sevimli şeyi bulan tek kişi sensin ve bu sana mutluluk verir, senindir o akşam pişirir sobada yersin dağın başında. onca yemeği yemezsin, sırf sen buldun diye onu yeme isteği uyanır içinde (la harbi bizim yaylalarda bunu bulan altın bulmuş gibi seviniyor, ben yemeyi sevmem ben bile bulunca sebepsiz bir şekilde seviniyom, onu yemesi değilde araması zevkli, psikopatlık genlerimizde var) ilk görüşte anlamazsın bazen, at eşek osuruğu felan zannedersin, olmuyor değil bazen oluyor.. ama aşk böyle birşey işte, yaklaştıkça için kıpır kıpır olur, onun tam olarak içine girdiğinde (kukuak yada abalın yani yaklaşma anlamında, ceza vermeyin birşey anlatıyoz burda) anlarsın, bulmuşsundur, o senin aradığın şeydir. yalnız yemeyi bilmiyorsan hiç koparmayacaksın, fena dokunur. onu yemenin usulü vardır, bilmiyorsan ergenlik yapma koparma, mundar olmasın nimet la o nimet ! konuyu bakın nasıl bağlıyorum, kız içinde aynı şey geçerli, beceremiyorsan (aşk, sevgi işlerini yani) bulaşma arkadaşım, git bir sporla uğraş, ölmeden önce yapılacak 61 şeylik liste çıkar git onları yap, ne bileyim yap işte birşeyler ama bulaşma şu kız işlerine lan ? hayır ondan sonra yok şuram zehirlendi yok buram acıyor yok kızları anlayamıyorum bilmem ney ulan anlamazsın tabi sen daha o bulduğun şey kukuak mı değil mi onu bilmiyonki, bunların zehirli türleri var hatta daha kötüsü at eşek osuruğu var, ee bilmiyon atıyon ağzına ondan sonra vay şuram ağrıyor vay buram ağrıyor, la git artis bak sinirlendim şimdi, aşk neyine senin git önce kukuak abal nerde büyür hangi havayı sever bunları öğren sonra ava çık. yok ben at eşek osuruğuyla mutluyum diyorsan eyvallah, etraf öyle kızlarla dolu git onları ellede patlasın elinde (osuruk patlar ve çok kötü kokar bilen bilir) mesele o eşsiz, güzel, tatlı, sevimli abalları kukuakları bulmakta. mutluluk orda işte. umarım anlatabilmişimdir düşüncelerimi, sorusu olan varsa sorsun cevaplayayım, çekinmeyin gençler.

velhasıl kelam ben galiba yine aşık mı oldum gibi mi sanki mi felan... at eşek osuruğu mu değil mi kontrol etmek gerek. ama kukuak abal gibi birşey öyle gözüküyor yani

şaka la şaka olmadım aşık felan olmuşta olabilirim ya bilmiyorum amaaan....
                          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 12.12.2012, 19:32.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aşk Angut Kuşu'dur der kaçarım
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• Aşk konusu değil komedi konusu vay arkadaş
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• eger mesaj atmiyorsa
                                aramiyorsa, üzülme