İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDil kurumu sözlüğünde aşkı ''aşırı sevgi'' durumu olarak açıklamış. Bana çok mantıksız geldi. Örneğin ben bir hayvanı hatta normal bir tenekeyi de sevebilirim. Aşk daha farklı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadın milletini anlamıyorum.........bıktım kaçan kovalanır mantığından
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadın milletini anlamıyorum.........bıktım kaçan kovalanır mantığından
Yani demek istediğim kaçan kovalanır mantığı bilinçli yaptıkları bir şey değil, iç güdü ve içlerinde ki nefret bunu gerektiriyor, bunu yapmayacakları bir zaman olmayacaktır.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Mantık evliliği konusunda son derece mantıklılar. Gerçekten seven bir kadın tanımıyorum. En azından günümüzde. Dertleri rahat etmek. Ayrıca kabul etmek lâzım ki bizim kızlarımız Avrupa,ABD gibi yerlerdekilere nazarla daha cahil (Büyük kısmı)
Biraraya geldiğinde diziden,şarkıdan hâtta evlilikten başka konu bilmiyorlar. Ne zarara uğrayacak hanımefendiler Trabzonspor'dan, dış gündemden konuşunca ? Meselâ hiç rastladınız mı İslamiyetten konuşan bir kıza ? Bunları konuşması için cemaatçi mi olması lâzım ? Dünya'ya ne için geldiğini bilmeyenden sevgili,eş olur mu ? Bunun aksindekiler sevgi değil heves bence.
Bunlar sadece gözlemlerim. Bu konuda uygulamalı bir test yaşamadımKriterlerim az buçuk yukarıda. Yani bu ülkede bana göre kız yok !
En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.11.2012, 02:35.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantık evliliği konusunda son derece mantıklılar. Gerçekten seven bir kadın tanımıyorum. En azından günümüzde. Dertleri rahat etmek. Ayrıca kabul etmek lâzım ki bizim kızlarımız Avrupa,ABD gibi yerlerdekilere nazarla daha cahil (Büyük kısmı)
Biraraya geldiğinde diziden,şarkıdan hâtta evlilikten başka konu bilmiyorlar. Ne zarara uğrayacak hanımefendiler Trabzonspor'dan, dış gündemden konuşunca ? Meselâ hiç rastladınız mı İslamiyetten konuşan bir kıza ? Bunları konuşması için cemaatçi mi olması lâzım ? Dünya'ya ne için geldiğini bilmeyenden sevgili,eş olur mu ? Bunun aksindekiler sevgi değil heves bence.
Bunlar sadece gözlemlerim. Bu konuda uygulamalı bir test yaşamadımKriterlerim az buçuk yukarıda. Yani bu ülkede bana göre kız yok !
Yalnız sana katılıyorum biz bazen hatta çoğu zaman gerek manevi gerek dini gerek sosyal hayatın nitelik ve niceliklerinden bahsediyor uzun sohbetlere giriyoruz, ben arkadaşlarımla giriyorum açıkçası, çevremde ki insanları da araba,futbol ve kadın üçlemesinden uzakda bir yerlerde farklı konulara itiyorum onlarda beni itiyor. Dediğin gibi kadınlarda bu kıstas bir az daha eksik, konular bırak dizi ve kıyafet bence hiç bir dolu muhabbet ettiklerine inanmıyorum, kadınların yine en dolu konuştuğu anlar erkekler ile sohbet ettiği anlardır.
Tabi bu yazılanların hepsinin üzerini genelleme yapmayarak çizmek gerekli, benim hayattan gözlemlediğim bu açıkçası tabi ki daha çok kadın tanımak lazım daha farklı gözlemleri söylemek için tabi kafaları akıllı telefonlarından gökyüzünden yada hemcinslerinin kıyaflerinden kalkıp da çevrelerine bakabilirlerse olabilir buTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantık evliliği konusunda son derece mantıklılar. Gerçekten seven bir kadın tanımıyorum. En azından günümüzde. Dertleri rahat etmek. Ayrıca kabul etmek lâzım ki bizim kızlarımız Avrupa,ABD gibi yerlerdekilere nazarla daha cahil (Büyük kısmı)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biraraya geldiğinde diziden,şarkıdan hâtta evlilikten başka konu bilmiyorlar. Ne zarara uğrayacak hanımefendiler Trabzonspor'dan, dış gündemden konuşunca ? Meselâ hiç rastladınız mı İslamiyetten konuşan bir kıza ? Bunları konuşması için cemaatçi mi olması lâzım ?#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen futbol konuşuyorum. İslamiyetten konuşuyorum, yeter ki konu açılsın. Ben erkek miyim yoksa?Bu sitede bayanlar olduğunu bilerek bunları yazdım.Yani buradakileri kastetmiyorum kesinlikle
Futbol entelektüellik içeren bir konu değil ama Trabzonspor'u, onun ne anlam ifade ettiğini bilmeli.
100 kıza sorulsa Türkiye'de , dediğim özelliklerde en fazla 4-5 tane çıkar.
Evet,erkekleri de inanılmaz cahil bu ülkenin ama kaçıp,kovalanmak isteyen kız tarafı olduğu için bu eleştrilere katlanmak zorundalar bence. Vidyolara gözatıyorum, yurtdışlarında evlilik teklif eden çok kız var. Türkiye'de bilmem arasam kaç vidyo bulurum bu şekilde.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 12.11.2012, 02:26.
- Alıntı
Yorum
-
Belki onu görünce nutkun tutulduğunda, ona ayılıp bayıldığında, her hareketi ayrı hoşuna gittiğinde olmuyordur sadece aşk ?
Bunun belki de, her şeyini bilen, anlayan, nazını çeken, çok iyi anlaştığın, çok samimi olduğun bir arkadaşına, sürekli onunla olmak istediğin zaman, onu kıramadığın, başkalarından kıskandığın, başkası için yapmayacaklarını onun için yaptığın zaman, ama ne hissettiğini bilmediğin zaman. Bu da aşk mıdır ki, veya ne tür bir sevgidir ?
- Alıntı
Yorum
Yorum