Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahahaha

abi direk o düşünce geliyor zaten ya
    şarkının sözleride öyle
    hava soğuk,pabuç delik,hatun evde yoksa yandın işte
    hani üzerine film çekilir ya
    o tedirginlik var ya o tedirginlik
    ehey gidi ehey
    Yanlız burda Orhan babanında hakkını vermek lazım.O tedirginlik hissiyatı,o arada kalmışlık duygusu ancak bu kadar mükemmel anlatılabilirdi bir bestede.

Yorum

• kadın milletini anlamıyorum.........bıktım kaçan kovalanır mantığından
      !

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dil kurumu sözlüğünde aşkı ''aşırı sevgi'' durumu olarak açıklamış. Bana çok mantıksız geldi. Örneğin ben bir hayvanı hatta normal bir tenekeyi de sevebilirim. Aşk daha farklı.
        Samet Türkmenin teneke ile ilişkisi var diyelim o zmn
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kadın milletini anlamıyorum.........bıktım kaçan kovalanır mantığından
          Dünyanin en büyük kadın avcıları bile kadın milletinin ne istediğini bulabilmiş değildir
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Tatmadığım fakat, tatmayı merak ettiğim ve istediğim bir duygu
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kadın milletini anlamıyorum.........bıktım kaçan kovalanır mantığından
              Mantığı yok ki; genel olarak mantıkları bu konularda yok, yaratılıştan ve 8 yaşına kadar geçen o makus süreç yüzünden tüm bunları yapıyorlar.

Yani demek istediğim kaçan kovalanır mantığı bilinçli yaptıkları bir şey değil, iç güdü ve içlerinde ki nefret bunu gerektiriyor, bunu yapmayacakları bir zaman olmayacaktır.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Mantık evliliği konusunda son derece mantıklılar. Gerçekten seven bir kadın tanımıyorum. En azından günümüzde. Dertleri rahat etmek. Ayrıca kabul etmek lâzım ki bizim kızlarımız Avrupa,ABD gibi yerlerdekilere nazarla daha cahil (Büyük kısmı)

Biraraya geldiğinde diziden,şarkıdan hâtta evlilikten başka konu bilmiyorlar. Ne zarara uğrayacak hanımefendiler Trabzonspor'dan, dış gündemden konuşunca ? Meselâ hiç rastladınız mı İslamiyetten konuşan bir kıza ? Bunları konuşması için cemaatçi mi olması lâzım ? Dünya'ya ne için geldiğini bilmeyenden sevgili,eş olur mu ? Bunun aksindekiler sevgi değil heves bence.

Bunlar sadece gözlemlerim. Bu konuda uygulamalı bir test yaşamadım Kriterlerim az buçuk yukarıda. Yani bu ülkede bana göre kız yok !
                En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.11.2012, 02:35.

Yorum

• boş erkek boş erkek diye bağırıp gezecem çarşı pazar

Yorum

Mantık evliliği konusunda son derece mantıklılar. Gerçekten seven bir kadın tanımıyorum. En azından günümüzde. Dertleri rahat etmek. Ayrıca kabul etmek lâzım ki bizim kızlarımız Avrupa,ABD gibi yerlerdekilere nazarla daha cahil (Büyük kısmı)

Biraraya geldiğinde diziden,şarkıdan hâtta evlilikten başka konu bilmiyorlar. Ne zarara uğrayacak hanımefendiler Trabzonspor'dan, dış gündemden konuşunca ? Meselâ hiç rastladınız mı İslamiyetten konuşan bir kıza ? Bunları konuşması için cemaatçi mi olması lâzım ? Dünya'ya ne için geldiğini bilmeyenden sevgili,eş olur mu ? Bunun aksindekiler sevgi değil heves bence.

Bunlar sadece gözlemlerim. Bu konuda uygulamalı bir test yaşamadım Kriterlerim az buçuk yukarıda. Yani bu ülkede bana göre kız yok !
                    Kendi cinsimizi kıyaslarsak kadın cinsi ile bizim çoğumuzun da dolu sohbetler ettiğini düşünmüyorum. Bizde araba,futbol ve kadın çerçevesinde ilerliyoruz.

Yalnız sana katılıyorum biz bazen hatta çoğu zaman gerek manevi gerek dini gerek sosyal hayatın nitelik ve niceliklerinden bahsediyor uzun sohbetlere giriyoruz, ben arkadaşlarımla giriyorum açıkçası, çevremde ki insanları da araba,futbol ve kadın üçlemesinden uzakda bir yerlerde farklı konulara itiyorum onlarda beni itiyor. Dediğin gibi kadınlarda bu kıstas bir az daha eksik, konular bırak dizi ve kıyafet bence hiç bir dolu muhabbet ettiklerine inanmıyorum, kadınların yine en dolu konuştuğu anlar erkekler ile sohbet ettiği anlardır.

Tabi bu yazılanların hepsinin üzerini genelleme yapmayarak çizmek gerekli, benim hayattan gözlemlediğim bu açıkçası tabi ki daha çok kadın tanımak lazım daha farklı gözlemleri söylemek için tabi kafaları akıllı telefonlarından gökyüzünden yada hemcinslerinin kıyaflerinden kalkıp da çevrelerine bakabilirlerse olabilir bu
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Mantık evliliği konusunda son derece mantıklılar. Gerçekten seven bir kadın tanımıyorum. En azından günümüzde. Dertleri rahat etmek. Ayrıca kabul etmek lâzım ki bizim kızlarımız Avrupa,ABD gibi yerlerdekilere nazarla daha cahil (Büyük kısmı)

arkadasim herkesin ilgi alanlari baska, politika yada din konusunda benden cok daha biligili kizlarla tanistim, eski kiz arkadasim bana din dersi veriyordu. Bazi erkekler var, sorsan amerikada secimleri kim kazandi, dogru bilmez yada futbol ve kari kizdan baska konu bilmezler. Hersey sahsi ilgi alaninda bitiyor ve tabi egitimde. 5 kiz bulusur, 2 saat felanci diziden konusur, 5 erkek bulusur, 2 saat futboldan konusur. Simdi futbol diziden daha entresan yada entel bir konumu??
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

Biraraya geldiğinde diziden,şarkıdan hâtta evlilikten başka konu bilmiyorlar. Ne zarara uğrayacak hanımefendiler Trabzonspor'dan, dış gündemden konuşunca ? Meselâ hiç rastladınız mı İslamiyetten konuşan bir kıza ? Bunları konuşması için cemaatçi mi olması lâzım ?
                        Ben futbol konuşuyorum. İslamiyetten konuşuyorum, yeter ki konu açılsın. Ben erkek miyim yoksa?
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben futbol konuşuyorum. İslamiyetten konuşuyorum, yeter ki konu açılsın. Ben erkek miyim yoksa?
                          Büyük kısmı olduğunu belirttim parantez içerisinde yazıda Bu sitede bayanlar olduğunu bilerek bunları yazdım.Yani buradakileri kastetmiyorum kesinlikle

Futbol entelektüellik içeren bir konu değil ama Trabzonspor'u, onun ne anlam ifade ettiğini bilmeli.

100 kıza sorulsa Türkiye'de , dediğim özelliklerde en fazla 4-5 tane çıkar.

Evet,erkekleri de inanılmaz cahil bu ülkenin ama kaçıp,kovalanmak isteyen kız tarafı olduğu için bu eleştrilere katlanmak zorundalar bence. Vidyolara gözatıyorum, yurtdışlarında evlilik teklif eden çok kız var. Türkiye'de bilmem arasam kaç vidyo bulurum bu şekilde.
                          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 12.11.2012, 02:26.

Yorum

• kızlara aşka dair inancım kalmadı hepsi aynı ...
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Aşk ilk üç harf sadece. Gerisi yazılamıyo çizilemiyo.
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Belki onu görünce nutkun tutulduğunda, ona ayılıp bayıldığında, her hareketi ayrı hoşuna gittiğinde olmuyordur sadece aşk ?

Bunun belki de, her şeyini bilen, anlayan, nazını çeken, çok iyi anlaştığın, çok samimi olduğun bir arkadaşına, sürekli onunla olmak istediğin zaman, onu kıramadığın, başkalarından kıskandığın, başkası için yapmayacaklarını onun için yaptığın zaman, ama ne hissettiğini bilmediğin zaman. Bu da aşk mıdır ki, veya ne tür bir sevgidir ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X