Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi aşk filan tamamda orhan gencebayın şarkısı var
    içim ürperiyor ya evde yoksan diye
    3-5 gündür takılıyorum şarkıya
    işte budur dedim yahu

kendi, adıma aşk durumlarım filan yok,zaten 28 e kadar da olmayacak (öyle hedefliyorum ),yani bi duygu yoğunluğu filan yok,öyle ot gibi yaşayıp gidiyorum
    ama şu şarkıyı aç dinle,sözlerinide iyice kavra
    bak yemin ediyorum dünyan değişir ya ,
    ot gibi dünyana renk olur,tedirginlik heyecan katar

abi nasıl bir duygudur ''içim ürperiyor ya evde yoksan''

ayrıntılı bilgi için Şu an ne dinliyorsun başlığında sözleri filan yazıyor buyrun :ülker link
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Birisine aşık olmak, onu sevmek belki de dünyanın en güzel şeyi fakat karşılığını alamazsanız da dünyanın en berbat şeyi haline dönüşüyor malesef.

Yorum

• Hele ki bir yere gidip elinden telefonunu düşürmeyenler var ya... Kız mız demeyip şöyle oturaklı bir yumruk atasım geliyor. Bu sadece sevgili değil,akraba,arkadaş,tanıdıkta olabilir.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gerçek aşık olan erkekler kızlara duygularını ya açıklayamaz yada ortamda olmadıgından müsait olmaz yada erkek gerçekten aşık olur kız red eder fakat aşık olmayan erkek tipleri vardır amaçları bellidir .. her ne hikmetse kızlar onları seçer çünkü aynı ortamda olurlar aynı lisedelerdir yada üni yada aynı ilçededirler yada aynı apartmandadırlar.aşkın tarifi yakınlık değildir aşkın tarifi hiç tanımadıgın hiç görmediğin insana bi anda tutulmaktır aşk bütün gemileri yakmaktır kararlı olmak dik durmakdır aşk budur yoksa aşk çevren deki lisedeki üni deki aşk değildir görüyoruz lise bittimi üni bittimi yada başka şehire taşındımı aşk devam ediyormu ? ediyorsa zaten aşkın kendisidir edenlerde çok azdır görüşüm bu benim ..

dipnot = gerçek aşık olanlar aşkı yaşıyamıyor malesef
          Belki de acı cekmek, aşkın ta kendisi.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hele ki bir yere gidip elinden telefonunu düşürmeyenler var ya... Kız mız demeyip şöyle oturaklı bir yumruk atasım geliyor. Bu sadece sevgili değil,akraba,arkadaş,tanıdıkta olabilir.
            Yalnız değilsin.
            9 # Osvaldo'

Yorum

Hele ki bir yere gidip elinden telefonunu düşürmeyenler var ya... Kız mız demeyip şöyle oturaklı bir yumruk atasım geliyor. Bu sadece sevgili değil,akraba,arkadaş,tanıdıkta olabilir.
              bu yeni cikan telefonlar muhabbeti öldürdüler.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

haha yalnız değilsin...hep ikilemde kalıyorum bende alıp kıracam o telefonu ama sonrasında milletin hayvana bak bakıslarınada maruz kalmak istemiyorum tabi o telefonda yazamadıklarının acısını senin basında ütülicek sevgili dırdırınıda hesaba katarsak sabretmeye calısıyorum bakalım nereye kadar

Yorum

• Yüzüne vur toplum içinde bence.

Biz(erkekler) saksı değiliz.Kimse bize saksı muamelesi yapamaz !
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 31.10.2012, 13:56.

Yorum

Yüzüne vur toplum içinde bence.

vurmak istiyor insanda ya yakıstıramadıgı için kalkmıyor o el yada kıyamadıgı için

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belki de acı cekmek, aşkın ta kendisi.
                      o zaman hergün biz aşık oluyoz biz seviyozda noluyo artık isyan ettiriyolar sevgim bende saklı kalsın ızdırap çekmedense böle daha iyi
                      En son jojuk tarafından düzenlendi; 31.10.2012, 18:09.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

Yüzüne vur toplum içinde bence.

ben erol büyükburçum
                        önce bana soracaksınız
                        kimse bana burada saksı muamelesi yapamaz
                        ben erol büyükburçum .....

Yorum

• Hep berabeeer... "olmalii, olmalii, olmalii, olmaliiii yasamin bir anlami olmalii..."

Yorum

• Dil kurumu sözlüğünde aşkı ''aşırı sevgi'' durumu olarak açıklamış. Bana çok mantıksız geldi. Örneğin ben bir hayvanı hatta normal bir tenekeyi de sevebilirim. Aşk daha farklı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi aşk filan tamamda orhan gencebayın şarkısı var
                              içim ürperiyor ya evde yoksan diye
                              3-5 gündür takılıyorum şarkıya
                              işte budur dedim yahu

kendi, adıma aşk durumlarım filan yok,zaten 28 e kadar da olmayacak (öyle hedefliyorum ),yani bi duygu yoğunluğu filan yok,öyle ot gibi yaşayıp gidiyorum
                              ama şu şarkıyı aç dinle,sözlerinide iyice kavra
                              bak yemin ediyorum dünyan değişir ya ,
                              ot gibi dünyana renk olur,tedirginlik heyecan katar

abi nasıl bir duygudur ''içim ürperiyor ya evde yoksan''

ayrıntılı bilgi için Şu an ne dinliyorsun başlığında sözleri filan yazıyor buyrun :ülker link
                              Sofu sende iyiden iyiye sardın bu şarkıya ha ,iki lafından biri bu diğeride takımın olmayan pas organizasyonları

Şahsen ,ya evde yoksanı dinleyince aklıma aşktan çok ,ulan kız evde yoksa hepten kayalara geldik sıçan gibi olucaz bu yağmurda diye yakınan çaresiz bir adam geliyor

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sofu sende iyiden iyiye sardın bu şarkıya ha ,iki lafından biri bu diğeride takımın olmayan pas organizasyonları

Şahsen ,ya evde yoksanı dinleyince aklıma aşktan çok ,ulan kız evde yoksa hepten kayalara geldik sıçan gibi olucaz bu yağmurda diye yakınan çaresiz bir adam geliyor
                                ahahaha

abi direk o düşünce geliyor zaten ya
                                şarkının sözleride öyle
                                hava soğuk,pabuç delik,hatun evde yoksa yandın işte
                                hani üzerine film çekilir ya
                                o tedirginlik var ya o tedirginlik
                                ehey gidi ehey

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X