Aşk nedir, aşık olmak nasıl bir duygu ki..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
Aşkı tanımlamayı hiç denemedim.Sormadım da kendime aşkı.O beni buldu ve bana hayatımın en mutlu günlerini yaşattı ve yaşatmaya da devam ediyor.Hayatımda bir çok şarkı sözü yazdım aşk üzerine.. Kendimi o aşkın yerine koydum ve yazdım ama kendi yaşadığım bir aşkı hiç kelimelere dökmemiştim.Sizlerle paylaşmak istedim.Bu yazdığım sözler şu an 5 yıldır hayatımda olan ve inşallah eşim olucak kişiye yaptığım şarkının sözleridir. Allah umarım herkesin kalbine göre verir ve bu mutluluğu yaşar...
Gökyüzü Şahit....
Bir salıncak içimde kurduğun
Delicesine sallanıp durduğun
Bir nehirsin içime aktığın
Derin denizlere karışıp dalgalandığın...
Senden öncesi yalan
Seninle her günüm rüya
Yıldızlar şahit olsa
Bu tertemiz parıltıya..
Senden öncesi yalan
Seninle her günüm rüya
Gökyüzü şahit olsa
İçimizdeki bu rüzgara..
Bildiğim en güzel gözlerin
Küçük bir bakış yeter ömrüme
Bildiğim o en güzel şarkılar
Garip bir hüzün kokar Sen olmayınca...
Gökyüzü şahit inan sana olan Aşkıma...En son Alican Altunbaş tarafından düzenlendi; 28.08.2012, 09:40.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardim edin
3 sene oldu tanisali.. 8-10 aydir unutmusdum...
Yine depresdi.. uyuyamiyorum laann...
Kiz bir msj atti.. benimki firladi yine 0 dan 100 e
Ne yapmak istiyorsan kimseye sorma yardır devam et renktaş . . .9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk nedir, aşık olmak nasıl bir duygu ki..
- Alıntı
Yorum
-
Aşk bir kuyu misali...
En dibe inip kana içersin suyundan...
Sonra dışarı çıkmak istersin...
Ama malesef dışarı nasıl çıkılacağını unutmuşsundur...
Tek birşeyi hatırlarsın...
Oda malum,hiç çıkmaz aklından...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
- Alıntı
Yorum
-
Kiz bir msj atti.. benimki firladi yine 0 dan 100 e'9'fatih tekke
- Alıntı
Yorum
-
Kiz bir msj atti.. benimki firladi yine 0 dan 100 eO yüzden süründür onu, pesinden kossun, ztn hoslaniyorsa biraz emek sarf eder. Böyle 8 ay sonra bir mesaj atti diye, sen hemen kosup gelirsen, o kiz ilgisini cabuk kaybeder.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim tavsiyem, ilk basta mesafeni koy, mesajina cevap verme iki üc gün, verirsende soguk ve mesafeli ver. Konusmaya baslarsaniz arkadas gibi konus onunla, sakin öyle canim manim gibi birseyler söyleme, biraz sürünsün ve pesinden kossun. Nasil biz baska takimlarin oyuncularini yere göge sigdiramiyoruz, kizlarda aynisini ulasamadigi erkeklerle yapiyor. Senin hikayeni az cok hatirliyorum, yazmistin buraya, kol muhabbeti vardiO yüzden süründür onu, pesinden kossun, ztn hoslaniyorsa biraz emek sarf eder. Böyle 8 ay sonra bir mesaj atti diye, sen hemen kosup gelirsen, o kiz ilgisini cabuk kaybeder.
'9'fatih tekke
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoğuk davrandığında ayrılmakla ne kadar doğru yaptığımı şuan daha iyi anlıyorum deyip,muhabbeti yarıda keserse ne olacak peki
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin ol, telefonu yere bırak ve derin bir nefes al evlat . Sakın yapma o dediğini
Ne yapmak istiyorsan kimseye sorma yardır devam et renktaş . . .
İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana burada yardım edebilecek birinin olacağını sanmıyorum...Sende yaz o kıza unutamadım ben seni de,kendimi kandırmışım de...Yüreğimi ağzıma getirdin,uykularımı kaçırdın de...Belki o yardımcı olabilir sana...
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim tavsiyem, ilk basta mesafeni koy, mesajina cevap verme iki üc gün, verirsende soguk ve mesafeli ver. Konusmaya baslarsaniz arkadas gibi konus onunla, sakin öyle canim manim gibi birseyler söyleme, biraz sürünsün ve pesinden kossun. Nasil biz baska takimlarin oyuncularini yere göge sigdiramiyoruz, kizlarda aynisini ulasamadigi erkeklerle yapiyor. Senin hikayeni az cok hatirliyorum, yazmistin buraya, kol muhabbeti vardiO yüzden süründür onu, pesinden kossun, ztn hoslaniyorsa biraz emek sarf eder. Böyle 8 ay sonra bir mesaj atti diye, sen hemen kosup gelirsen, o kiz ilgisini cabuk kaybeder.
kiz alakasi olmayan bir konu ile yine baglantiya gecti.. sonra tel no. istedi.. verdik..
3-4 gün mesajlasdik.. ben soguk davranacagim derken, kiz ile bir kac kez dalga gectimsimdi yazmiyor.. bende yazmam
o kol mevzusunu ben yanlis anlamisimo cocuk ayni sirketde calisiyormus..
İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoğuk davrandığında ayrılmakla ne kadar doğru yaptığımı şuan daha iyi anlıyorum deyip,muhabbeti yarıda keserse ne olacak peki
- Alıntı
Yorum
Yorum