Sevmeyin boşuna, hepimizin sonu görücü usulü ile bir yuva kurmak, yapacak bir şey yok ilahi kader böyle demek ki, zorlamayalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevmeyin boşuna, hepimizin sonu görücü usulü ile bir yuva kurmak, yapacak bir şey yok ilahi kader böyle demek ki, zorlamayalım.
Oysa elinde belki de eskisinden daha iyi yeni bir bardak bulma,ya da kırılan bardağı onararak tekrar su içme ihtimali varken,su içmekten vaz mı geçeceğiz?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyorsun Emirhan bardağın kırıldı diye su içmekten mi vazgeçiyorsun?
Oysa elinde belki de eskisinden daha iyi yeni bir bardak bulma,ya da kırılan bardağı onararak tekrar su içme ihtimali varken,su içmekten vaz mı geçeceğiz?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir elimi verdim kolum kaldı. Yeni bir bardak tutamam ben. Hayır yeni bardağı yiyeyim eskisi neden kırılıyor ben onu anlamıyorum, içmem ben daha bardaktan su.
Senin yaşadığın olay daha yeni ve onun psikolojisindesin,ileride her şey değişecek bu yazdıklarına belki de sadece güleceksin.
Mesela ben bile daha ortada bir şey olmamasına rağmen haftada 1 tamam her şey bitti,daha hayatta konuşamayız deyip hayata küsüyorum ama 3 gün sonra her şey değişiyor.En son Bekir tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 01:59.
- Alıntı
Yorum
-
Burada tartışma mı olmuş size hiç yakıştıramadım gençler aşk başlığı burası tartışacak neyiniz var
Bekir'e dokunmayın gençler o farklı bir arkadaşımız ve doğru yolda ilerliyor ve yakında memlekete gidip düğününde oyun oynayacağızMert'le Bekir'in anlaşamaması gayet doğal yani ikisini de çok iyi tanıyorum
Ama Mert'e ben de karşı çıkacağım ne olursa olsun sevgilisi olan bir kıza bakılmaz kardeşim . Kızın sana yüz vermesi de hata senin ona bakman da . Bunu bilir bunu söylerimBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada tartışma mı olmuş size hiç yakıştıramadım gençler aşk başlığı burası tartışacak neyiniz var
Bekir'e dokunmayın gençler o farklı bir arkadaşımız ve doğru yolda ilerliyor ve yakında memlekete gidip düğününde oyun oynayacağızMert'le Bekir'in anlaşamaması gayet doğal yani ikisini de çok iyi tanıyorum
Ama Mert'e ben de karşı çıkacağım ne olursa olsun sevgilisi olan bir kıza bakılmaz kardeşim . Kızın sana yüz vermesi de hata senin ona bakman da . Bunu bilir bunu söylerim
Yakın dediğinin en az 7 senesi vardır,daha çok erken değil mi
- Alıntı
Yorum
-
Ben bu aşkı çakıyordum kaleye, üst direği sıyırıp stad dışına uçtu. O gün bu gündür aşksız bir hayat oynuyorum. Topsuz futbol oynayan, sahada uyana buyana koşup frikik gölü, rövoşata gölü attığını hayal eden kafadan çatlakları düşünün, öyle bir şey işte.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir soru da benden.görüşlerinizi merak ediyorum;
sizce kırılan kalp ve zarar gören güven tekrar eski haline döner mi?
benim sorum geride kaldı...hadi bakalım yorumları göriyim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim sorum geride kaldı...hadi bakalım yorumları göriyim
Ben hayatimda neler neler görmedim (: Ve haala da görüyorum yakin cevremde...bana ters olsada...
Konuyu tam olarak bilmiyorum maalesef...konuya ve insanina göre degi$ir tabiki...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada tartışma mı olmuş size hiç yakıştıramadım gençler aşk başlığı burası tartışacak neyiniz var
Ama Mert'e ben de karşı çıkacağım ne olursa olsun sevgilisi olan bir kıza bakılmaz kardeşim . Kızın sana yüz vermesi de hata senin ona bakman da . Bunu bilir bunu söylerim
canberkcim kalbime gömdüm şimdilik, seneye ne olur bilemem..........."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum