Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlayan biri gelsin Canberk sen bi git ya

Yorum

• Sen benim gibi adamı buldun da bunuyor musun lan Sende ki beyni kuşa taksan ters uçar olum 2 senedir tanıyorum seni az planlı hareket etmen lazım
      En son Canberk tarafından düzenlendi; 17.06.2012, 02:11.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=xfiNY...o4etFxhEx8tvod alın dinleyin akşam akşam süper gidiyo

Yorum

• oy oy oy şu başlığa bayadır uğramadım neler olmuş neler.......

şu birkaç sayfa analizim: herkez ayrılık sebebini karşı tarafa yıkıyor.hadi tamam kabul kızlar hatalı e peki sende hiç mi suç yok derler insana?

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hadi tamam kabul kızlar hatalı e peki sende hiç mi suç yok derler insana?
            Maalesef yok.. yaranılmıyor arkadaş.. Ne olursa olsun..

Yazmayayım dedim ama.
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

herkez ayrılık sebebini karşı tarafa yıkıyor.hadi tamam kabul kızlar hatalı e peki sende hiç mi suç yok derler insana?
              Desinler vallahi her seferinde vicdanım rahat Ya bize(özellikle bana)öyle geliyor ya da cidden kızlar hep hatalı
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Aaahh ah. Şu konuya bir açılsam flood yapmaktan ban yerim. O biçim doluyum

Yorum

oy oy oy şu başlığa bayadır uğramadım neler olmuş neler.......

şu birkaç sayfa analizim: herkez ayrılık sebebini karşı tarafa yıkıyor.hadi tamam kabul kızlar hatalı e peki sende hiç mi suç yok derler insana?
                  Vallahi ben kimseyi suclamiyorumen azindanonunbeni sucladigi kadar degil Ama Ikimizde hataliz

Bunlar bos isler
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

oy oy oy şu başlığa bayadır uğramadım neler olmuş neler.......

Esra haklı beyler

Tamam kızlarımız tripli ve enteresan fakat tüm suçlarda onlarda olmayabilir birde aynada kendimize bakalım. Hadi dağılın kendinizle yüzleşin,hatalarınızı ayıklayın öyle gelin.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kız beni terketsin diye 120 kilo oldum yok arkadaş banamısın demiyor, daha da saplantı yaptı
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Yorum

• tek tek cevap vermek isterdim lakin öyle mesajları alıp cvp vermeyi bilmiyorum burda

gelelim konuya: tamam kabul kızların çoğunda hata vardır ayrılık sebebininde %80 onlarda olsun ki kabul etmiyorum istisnalar hariç yüzde 80lik kısmı bir kenara koyup yüzde yirmideki kendi hatamızı aramalıyız bence... yüzde 20lik kısımda da eğer hatanızı bulamadıysanız üzülmenize gerek yok arkadaşlar demek ki giden sizi hak etmiyormuş
                          belki ben yanlış düşünüyorumdur kişisel düşüncem bu.

Yorum

• Abi ne bu türk kizlarinin yaptigi Bi trip bi tirip sanki dünyada tek bunlar bulunmaz hint kumaslari
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi ne bu türk kizlarinin yaptigi Bi trip bi tirip sanki dünyada tek bunlar bulunmaz hint kumaslari

alayının azimli mert korkusuz gazetesi, nde adları çıksın...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Desinler vallahi her seferinde vicdanım rahat Ya bize(özellikle bana)öyle geliyor ya da cidden kızlar hep hatalı
                                Bana göre de çoğunlukla erkekler hatalı. Ne olacak şimdi oylum?

Şu insanoğlu ne kadar zalim ve vefasız...
                                Sevmek ve sevgiye saygı göstermek ne kadar da zor geliyor insanlara.
                                Çünkü her şey sahteleşiyor... Aşk gelir geçer, önemli olan sevgi.
                                O da herkese nasip olmuyor.
                                Tamam gidiyorum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X