Bizde günlerdir bekliyoruz ki kız bize yazsın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde günlerdir bekliyoruz ki kız bize yazsın..En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 31.05.2012, 22:44.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna 2-3 kez sarki armagan et. De ki; ''su sarkiyi dinliyordum, aklima geldin'' Yollar sana mesaj kardesim
- Alıntı
Yorum
-
Şu anda bir tane kızdan hoşlanıyorum, gayet eli yüzü düzgün güzel bir kız. Hemşire hem de.. Hastanede çalıştığımdan dolayı, kendisini sıkça görüyorum..Açıkcası o da bakıyor bana.. Ne görsem göz göze geliyoruz.. Sadece göz teması.. Bende de öyle bir utangaçlık vardır ki, gidip kolay kolay söyleyemem, derdimi anlatamam.. Bilmiyorum ne yapacağım..
Söylemek lazım aslında.. hay AllahYa kız başkasını seviyorsa, ya da nişanlısı veya erkek arkadaşı varsa.. ee bunlar hep bir soru şuan da.. Ne diyim gidip.. Evli misin bekar mı, yooooosaa dul mu :P
Yok ya zamana bırakmak lazım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi çok zor . Kız arkadaş kalalım diyor , bende arkadaş gibi konuşmak zorunda kalıyorum . Şarkı falan armağan etsem olmaz . En iyisi kendi haline bırakmak herhalde .
Hatun ayrılırken "Arkadaş kalalım" dedi. Halı sahada kaleci mi yapayım, okeyde 4. mü yapayım bunu? Şahine binip piyasa mı yapalım m..k..Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KüçükGolcü10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda bir tane kızdan hoşlanıyorum, gayet eli yüzü düzgün güzel bir kız. Hemşire hem de.. Hastanede çalıştığımdan dolayı, kendisini sıkça görüyorum..Açıkcası o da bakıyor bana.. Ne görsem göz göze geliyoruz.. Sadece göz teması.. Bende de öyle bir utangaçlık vardır ki, gidip kolay kolay söyleyemem, derdimi anlatamam.. Bilmiyorum ne yapacağım..
Söylemek lazım aslında.. hay AllahYa kız başkasını seviyorsa, ya da nişanlısı veya erkek arkadaşı varsa.. ee bunlar hep bir soru şuan da.. Ne diyim gidip.. Evli misin bekar mı, yooooosaa dul mu :P
Yok ya zamana bırakmak lazım
Zamana bırakmak anlamsız ilerde sen yine aynı sen olucaksın ve yine utangac olarak kızı sadece uzaklardan seyredeceksin,oysa tanısmak icin bir suru yol var,mesela ben bi ayılık yaparak direk kıza sen neden bana bakıyosun dedim ve simdi muhabbetimiz ilerledi en azından bi umudum var.
Utangaclık diye bir sey yok aslında her insan egolarını yendikten sonra her seyi yapar,dunyanın kendi etrafınızda donmedigini ve kızdan ters cevap almanın dunyanın sonu olmadigini kafana işle ve bir adım at.
Hee benim gibi sacmasapan bi yolla tanısma tabi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla uzun zamana bırakırsan kızı degil ilerde cocuklarını seversin.
Zamana bırakmak anlamsız ilerde sen yine aynı sen olucaksın ve yine utangac olarak kızı sadece uzaklardan seyredeceksin,oysa tanısmak icin bir suru yol var,mesela ben bi ayılık yaparak direk kıza sen neden bana bakıyosun dedim ve simdi muhabbetimiz ilerledi en azından bi umudum var.
Utangaclık diye bir sey yok aslında her insan egolarını yendikten sonra her seyi yapar,dunyanın kendi etrafınızda donmedigini ve kızdan ters cevap almanın dunyanın sonu olmadigini kafana işle ve bir adım at.
Hee benim gibi sacmasapan bi yolla tanısma tabi.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSami @DuzAdam_Sami
Hatun ayrılırken "Arkadaş kalalım" dedi. Halı sahada kaleci mi yapayım, okeyde 4. mü yapayım bunu? Şahine binip piyasa mı yapalım m..k.."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
- Alıntı
Yorum
-
Gençler şaşırdınız mı? One night stand iyidir ne aşkı meşki .
(Aşık olmak istiyorum lan manitam olsun benimde.)En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 29.05.2012, 20:19.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençler şaşırdınız mı? One night stand iyidir ne aşkı meşki .
(Aşık olmak istiyorum lan manitam olsun benimde.)En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 29.05.2012, 20:19.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum