Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rahat bırakmaaaaaaa ...
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kızların çoğuna ne kadar sevgini gösterirsen o kadar seni küçük görürler ve peşinden koşmanı isterler. Buna izin vermeyeceksin.

En azından normal seviyede olmalı. Fazla peşinde dolaşıp değerini arttırmayacaksın.

Yorum

• Canberk beni başlıktan ve aşktan soğuttun oğlum , bu kadar isteksizce cevap verilmez arkadaş .

* Ömer abi teşekkürler .

Yorum

• o kişiye senin için vazgeçilmez biri olduğunu hissettirdiğin an, geçmiş olsun

en önemlisi, kimsenin kimse için vazgeçilmez olmadığını bilmek aslında.
          Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Canberk beni başlıktan ve aşktan soğuttun oğlum , bu kadar isteksizce cevap verilmez arkadaş .

* Ömer abi teşekkürler .
            Ne demek Cihat'ım.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o kişiye senin için vazgeçilmez biri olduğunu hissettirdiğin an, geçmiş olsun

Çok doğru dedin Ahmet.

Daha yeni çıkan sevgililer birbirlerine seni seviyorum sensiz yaşayamam sen benim vazgeçilmezimsin tarzında şeyler söylüyorlar. Sonra ayrılınca hiçte öyle olmadığını anlıyorlar.

Gerek yok böyle yapmacık şeylere.

Kendin olacaksın en önemlisi. Herkeste bir özentilik var. Bakalım bu nereye kadar gidecek.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o kişiye senin için vazgeçilmez biri olduğunu hissettirdiğin an, geçmiş olsun

He şöyle kardeşim konuş konuşta bu Cihat arkadaş da duysun ... Beni bir sen birde kızlar anlıyor ama bu Cihat gibileri anlamıyor işte
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kumaş pantolunun bitip, kot pantolonun başladığı, beyaz havlu çorapların rafa kaldırılmaya başladığı, pantolon altına siyah çorapların giyilmeye başlandığı, gömleklerin altında parlayan beyaz penyelerin yerini siyah tişörtlere bıraktığı zamanlarda en hareketli yıllarım geçti gitti.

İşte kız durumları da bu zamanlarda öyle idi, yalan yok, çok kızın peşinden çok ve gereksiz koştum, olmayanlar için ağladığımı bilirim.
                  Şimdi dönüp bakıyorum hiçbirisi için değmezmiş. Uğraşmaya da ağlamaya da.

Aşkta, sevmek de çok güzel duygular. Ama;

Hep sen koşup sen olsun dersen, ya hiç olmaz, ya uzun sürmez.

İşte bu nedenle bırakacaksın kendi haline, gerekiyorsa arkadaş gibi başlayacak, gerekiyorsa şimdilerin tabiri ile Kanka gibi. Belki de iki aşık gibi.

Ama sıkmayacaksın, boğmayacaksın, sıkıştırmayacaksın, tek taraflı olmayacaksın.

En önemlisi dürüst olacaksın.

Ben yarıo görücü usulü, yarı diğer türlü bir şekilde evlendim. Eşimle tanıştırıldım, sonrasında 8 ay birbirimizi tanımak için fırsat istedik.

İster inanın ister inanmayın, eşime kendim ile ilgili söylediğim ilk 3 şey;

- Hayatım Trabzonspor
                  - Ayaklarım çok kokar,
                  - Burnumdan koku ve nefes alamıyorum.

Temmuz 7 de evleneli 2 yıl olacak. Daha bir kere olsun yukarıda ki maddelerden şikayetçi olduğunu duymadım.
                  Sevmek başkadır, sevmek koşulsuz boyun eğmek, sorgusuz ona bağlanmaktır.

Zorlamayın, sadece sevin, olmuyorsa üzerine gitmeyin.

Belki Kro lafı gibi olacak ama,

bir gülün peşinden koşarken, ezdiğimiz papatyaları göremiyoruz bazen.

Hayırlı Geceler...

Yorum

• Recep Abi Herseyi Söylemissin Bize laf kalmamais bravo abi
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Recep abi..
                      Eyvallah abi , çok sağ ol , ilaç gibi geldi .

Yorum

• Yok, yanlış anlaşılmasın gönül adamı falan değilimdir. Eşime daha Seni Seviyorum dediğimi bilmem, ama bilir ki severim, hemde kendimden çok.

Bu konuda çok yanlış yapan birisi olarak sadece söylemek istedim.

Eğer bir kıza birşey hissediyorsanız beklemeyin. bekledikçe kazanamazsınız ve karşınızdakinin cevabını asla bilemezsiniz.

Yaptığınız ayıp da yanlış da değil. Kaybetmekten de korkmayın. Çünkü ona açılmadığınız hiçbir gün kazanmış sayılmazsınız.

Cia_henry.14 kardeşim, telefonunu istemeyi dert etme, sen onun gönlüne talip olmuşsun, telefon nedir ki ?

Yorum

• Recep abi kırdın geçirdin vallahi helal olsun ağzına sağlık
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Canberk,

Daha çok yaşlanmadım, doğrudur, ama bazı kardeşlerimize göre yaşlı ve tecrübeli sayılırım.

Az da olsa yardımcı olalım dedim...

Yorum

• Aynen Recep Abi'nin dediklerine katılıyorum Açılın, ve korkmayın.Çünkü platonik yaşanılan her aşk, aptallıktır.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Necip Fazıl'ın bu konu ile yani açılmakla ilgili çok iyi bir sözü var .

* Sevdiğine sevdiğini söylememek , başkalarına fırsat vermek demektir .
                                En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 20.05.2012, 08:22.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X