Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben seni severim aslında da; düzenim bozulur diye korkuyorum..durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar..sinemaya gitmeye, ele ele tutuşmaya falan kalkarız..işin yoksa; saçına bak, parfüm sık..küsmesi, barışması, ayılması, bayılması.ona baktın, bunu süzdün tafraları..hatta; eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması..
    Bu kadar ceremeye ne gerek var." Uzaktan seveyim seni uzaktan...
    CAN YÜCEL

Doğru söze ne denir
    Sevdim bunu hemşerim
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaptirdim onu... Benim sucum yoktu vallahi.. Fotograf bile cekilmisler birbiriyle, insana pis koyuyor... Cok kötüyüm beyler
      İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En büyük hatayı açılmakla yaptım . Uzaktan , içimden sevecektim aslında .

beyler hat trick olur mu acaba, haftaya bugün kıza açılacağım korkutuyorsunuz beni.

2 gol atmışız kendi kalemize, benim rakibe atmam lazım. ama sizi böyle görünce... üstte can yücel in lafları felan.

24-05-2012, bu tarihte oğuzluyu kaybedeceksiniz. yada forumu kapatıcam her taraf kalp felan banlamak zorunda kalacaksınız, umarım ikincisi olur
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Onu bunu bilmem ; bu dünyanın en boktan olayı seviyorken ayrılmaktır . Sebep ne olursa olsun sevdiğini bırakmayacaksın kardeşim . Sadece kendini kandırırsın , kendinii ...
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ..................
          En son Bekir tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 01:08.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Havalar ısındı,yine bende kararsızlıklar başladı.

Ben bir kızdan hoşlanıyorum,ya hoşlandığım kız ya da çok yakın arkadaşı benden hoşlanıyor,orasını tam kavrayamadım.

Bu kızlar devamlı 2 kişi benim olduğum yerden geçiyorlar,resmen bakışlarıyla gel konuş diyorlar ama Ben hangisinin benden hoşlandığını anlayamadığım için hiçbir adım atamıyorum.

Kızlarla hiç muhabbetim yok ama hoşlanmadığım kızın arkadaşlarını tanıyorum,Kızları günde 3-4 kere yürürlerken görüyorum,bir mekanda falan karşılaşma imkanım yok.

Çok salakça bir soru olucak ama,kimseye duyurmadan,bu kızların hangisinin benden hoşlandığını nasıl öğrenebilirim?

Lan sen ne salak adamsın ya bu halde kahkaha attırdın bana ççç
            BordoMavi.Net

Yorum

• Bekir ne kadar çok talibin var arkadaş ,

Soruna gelince bence kızların hepsini karşına al ve " Arap soyundan geliyorum hepinizi alırım, mutlu mesut yaşarız, kabul ediyor musunuz" de, belli olmaz hoşlanıyorlarsa kabul ederler bence.
              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 01:19.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aslında pek talibim yok,olsa da pek umursamam.

Hep hayırlısıyla kendiliğinden olur dedim,hiç adım atmadım,bu sefer harbi kendiliğinden olucak gibi.

Şimdi bunu başlığa yazdım,sonra Face açtım Canberkle konuşmak için bir de ne göreyim kız bana,mrb face kullanmıyorum eklediğini tesadufen gordum diye mesaj atmış.

Ben dün telefondan kızın profile bakarken,yanlışlıkla eklemişim,gerçekten yanlışlıkla ekledim,yani yine ben adım atmamış oldum

İlerleyen zamanlarda gelişmeleri anlatırım.
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 01:24.

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyler hat trick olur mu acaba, haftaya bugün kıza açılacağım korkutuyorsunuz beni.

2 gol atmışız kendi kalemize, benim rakibe atmam lazım. ama sizi böyle görünce... üstte can yücel in lafları felan.

24-05-2012, bu tarihte oğuzluyu kaybedeceksiniz. yada forumu kapatıcam her taraf kalp felan banlamak zorunda kalacaksınız, umarım ikincisi olur

Yok kardes, korkma. Kiza acil, ama yanlis kiza acilma.. Benim en büyük hatam buydu. Onu baska birisiyle görmek insana feci koyuyor.. Kac aydir beraber egleniyorduk, gülüyorduk falan. Sonrada serserinin teki bu kiza asik oluyor, kizda buna inanip onla flört ediyor.. Avrupada'ki Türk kizlara güvenim kalmadi artik
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Peşinde koşmuyorum artık , rahat bıraktım .
                    Gelsin diye de her gün dua ediyorum .

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim size tavsiyem eski usul görücü usulu diyorlar ya onun biraz daha modern versiyonu
                      Messengerden mi isteyelim kizi?
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• 2 sene boyunca ondan bir tek olumlu yanıt almadan devamlı onu sevdim. O gitti bir başkası ile beraber oldu. Ben üzüldüğümle kaldım. Olmuyorsa cidden zorlamayacaksın arkadaş. Böyle bir olaydan sonra insan artık sevmeye de korkuyor birisini. Neden sevdiklerimiz hep terkeder bizi?

Yorum

• Bir sorum olacak ;

- Kız rahat mı bırakılmalı , yoksa peşinden mi koşulmalı ?

Yorum

• Kardeşim ne garip sorular geliyor senden de

Kızı rahat bıraksan senden sıkılır hiç ilgilenmiyor ne yaptığımı takmıyor diye . Peşinden koşsan da ayrı şımarır seni filan umursamamaya başlar .

Falan filan işte
                            BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir sorum olacak ;

- Kız rahat mı bırakılmalı , yoksa peşinden mi koşulmalı ?
                              Peşinden koşarsan bir tarafları kalkar ve seni küçük görmeye başlar.

Rahat bırakırsan genellikle seni değerli bulur.

Tecrübeyle sabit

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim ne garip sorular geliyor senden de

Kızı rahat bıraksan senden sıkılır hiç ilgilenmiyor ne yaptığımı takmıyor diye . Peşinden koşsan da ayrı şımarır seni filan umursamamaya başlar .

Falan filan işte
                                Ne var oğlum , zor durumdayız ne yapalım ?

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peşinden koşarsan bir tarafları kalkar ve seni küçük görmeye başlar.

Rahat bırakırsan genellikle seni değerli bulur.

Tecrübeyle sabit
                                Teşekkürler Ömer abi , bende böyle düşünüyorum . Başkalarından duydukça rahatlıyorum , böyle davranmakta haklı olduğum konusunda .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X