Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadri şener mod on

laflarım çarpıtıldı, aslında öyle demek istemedim

sadri şener mod off

beyler takım değişmek felan yok, değil o kız dünyalar benim olsun bordo maviden vazgeçmem söylemek istediğim şey sadece aşkın farklı bir olay olduğu, insanın gözünü harbi kör ediyor. ''onun için fb forması giyer armayı öperim'' derken bunu demeye çalıştım işte, onu görünce ne Ts kalıyor ne başka birşey anlatabiliyor muyum
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sadri şener mod on

sadri şener mod off

beyler takım değişmek felan yok, değil o kız dünyalar benim olsun bordo maviden vazgeçmem söylemek istediğim şey sadece aşkın farklı bir olay olduğu, insanın gözünü harbi kör ediyor. ''onun için fb forması giyer armayı öperim'' derken bunu demeye çalıştım işte, onu görünce ne Ts kalıyor ne başka birşey anlatabiliyor muyum
      Hayır ....
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkesin kendi tercihi derdim ne olacak olm ne olacak yani ne var lan noldu yani
        İyi de ne atar yapıyon la havan kime ?

İlk olarak Mert Kırarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sadri şener mod on

sadri şener mod off

Tabi ki hayır Ahmet'te katılmamış zaten gördüğün gibi
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• pis zenciler ya
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yandımmm , yandımmmm...

Yorum

• Aşık olmak falan güzelde birde ondan sonraki leveller var işte o zaman anlıyorsunuz erkeklerin kadınlara oranla neden daha az yaşadığını...
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşık olmak falan güzelde birde ondan sonraki leveller var işte o zaman anlıyorsunuz erkeklerin kadınlara oranla neden daha az yaşadığını...
                Böyle giderse bir 50 sene sonra felan 20 yaşınca can verecek erkekler bana öyle geliyor.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• dağılmış buralar iki günde, meğer fırtına öncesi sessizlik yaşanıyormuş kaç gündür
                  milleti aşktan soğutacaksınız, yapmayın etmeyin
                  Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aşık olmak falan güzelde birde ondan sonraki leveller var işte o zaman anlıyorsunuz erkeklerin kadınlara oranla neden daha az yaşadığını...
                    Isde o 2. Levelde game over bende
                    Birden gözüm diger kizlari görmeye basliyor, hergün yazmakdan, konusmakdan tiksinti geliyor
                    O ilk basdaki heycani bir sekilde tutmak lazim
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Telefon numarasını istemenin en doğru yolu nedir sizce ?

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Telefon numarasını istemenin en doğru yolu nedir sizce ?
                        Özgüven çok önemli bu durumlarda sürekli gördüğün biriyse telefonunu istemek yerine ilk başta tanışmak istediğini söylemen daha etkili olur telefonunu bilmediğine göre tanışmıyorsunuz

Yorum

Telefon numarasını istemenin en doğru yolu nedir sizce ?
                          hemen pat diye yapılacak birşey değil , bir bahanen olsun..

Yorum

• 5 Nisan'dan beri konuşuyoruz . Kız niyetimi biliyor ama arkadaş olmanın daha iyi olacağını söylüyor . Ben daha yakından tanımak istiyorum kızı . Telefon numarasını almam lazım . Nasıl istesem vermek zorunda kalabilir ?

Yorum

5 Nisan'dan beri konuşuyoruz . Kız niyetimi biliyor ama arkadaş olmanın daha iyi olacağını söylüyor . Ben daha yakından tanımak istiyorum kızı . Telefon numarasını almam lazım . Nasıl istesem vermek zorunda kalabilir ?
                              "Telefonumu bulamadım bi çaldırırmısın?"
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özgüven çok önemli bu durumlarda sürekli gördüğün biriyse telefonunu istemek yerine ilk başta tanışmak istediğini söylemen daha etkili olur telefonunu bilmediğine göre tanışmıyorsunuz
                                Bu mesaj önemli
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X