Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk lise çağlarında sabahın köründe kalkıp saçları yıkamak sonra kendine çekin düzen vermektir. Sevgi her gece uyumadan sevdiğinle ilgili hayal kurmaktır.

Lisede ki aşklar unutulmaz derler. Keşke unutulsa. Hiç liseye gitmeseydim keşke.

Yorum

• İlk olarak Fringe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Günümüz kızlarının beraberlik anlayışı da değişti be hacı.
      Yeni nesil kızlarda bağlılık, efendilik, dürüstlük, oturaklılık pek bir çekicilik yaratmıyor gözlemlediğime bakarsak.

Şimdinin kızları erkek beni eğlendirsen de ne olursa olsun davasındalar
      Bu yorumu bayanlara indirgemek yanlış. Çünkü erkekler de aynı.
      Şöyle düzeltmek istiyorum, hem bayan hem de baylar bu konuda baya yozlaşmış(çoğunluk).
      Özellikle gençler. Malesef insani, manevi, kültürel ve de en önemlisi ahlaki değerler kayboluyor.
      Yazık...

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu başlığa çok uğrayacağım galiba bundan sonra..
        Hoşgeldin kardeşim , Allah kurtarsın .
        Twitter Adresim

Yorum

• Tolga panpam ile birlikte ben de aboneyim buralara bundan böyle... Selam üstadlar.

Yorum

• karşılıklı olunca aşk güzeldir...sevmek sevildiğini bilmek güzeldir güzel...

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              karşılıklı olunca aşk güzeldir...sevmek sevildiğini bilmek güzeldir güzel...
              Sadece karşılıklı da olmuyor.

'Farklı dünyaların insanları' deyimine katılıyorum ben. Olmuyor. Hele bayan erkekten maddi olarak üstünse ya da hayat standartları yüksekse o ilişki bir yerden sonra bozuluyor.

Ben bunu gördüm. Bu söylediğim başkalarına yanlış gelebilir ya da saçma gelebilir ama bence öyle.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadece karşılıklı da olmuyor.

'Farklı dünyaların insanları' deyimine katılıyorum ben. Olmuyor. Hele bayan erkekten maddi olarak üstünse ya da hayat standartları yüksekse o ilişki bir yerden sonra bozuluyor.

Ben bunu gördüm. Bu söylediğim başkalarına yanlış gelebilir ya da saçma gelebilir ama bence öyle.
                aslına bakarsan haklısın ömer. maddi olarak erkek kızdan üstün olmalı eğer üstün olmazsa sorunlar çıkabilir.ama kadere inanırım eğer nasipse maddi olarak üstün olsun olmasın farketmez,illa bir şekilde karşına çıkar

Yorum

• Bugün bitirdim tamamiyle. Çok seviyorum hayatımın kadını olduğunu düşünüyorum ama bitirdim 2 aydır çok yıpranmıştım.
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

aslına bakarsan haklısın ömer. maddi olarak erkek kızdan üstün olmalı eğer üstün olmazsa sorunlar çıkabilir.ama kadere inanırım eğer nasipse maddi olarak üstün olsun olmasın farketmez,illa bir şekilde karşına çıkar
                    Bende isterim maddiyat önemli olmasın ama günümüz dünyasında çok büyük bir önem taşıyor. Bir erkek olduğum için böyle düşünüyor olabilirim ama bayanlar maddiyata çok önem veriyor.

Eskiden hayal ettiğim profil , sevgisinden başka bir şeyi olmayandı. Maddiyat ne zaman sevdalara girdi orda huzursuzluk çıktı. Küçük şeylerden mutlu olamadıkça insanların hem psikolojileri bozuldu hem de karşlılarındakilerin neşesini bozdular.

*
                    *
                    *

Hocamız derste çok güzel bir şey anlatmıştı ;

Sahabilerden bir tanesi çok fakirmiş. Bunu gören bir başkası gelmiş sormuş , ne yaparsın ne edersin demiş

O da , nimet buldum mu yerim , bulamadım mı şükrederim demiş. Karşısındakine sormuş sen ne yaparsın diye. O da şöyle demiş ;

Buldum mu fakire fukaraya dağıtırım bulamadım mı şükrederim.

*
                    *
                    *

Keşke hepimiz böyle niyette olsak ne kadar güzel olurdu...

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlığa çok uğrayacağım galiba bundan sonra..
                      Aklından bile geçirme .

İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      karşılıklı olunca aşk güzeldir...sevmek sevildiğini bilmek güzeldir güzel...
                      Karşılık yetmeyebiliyor çoğu zaman Esra .

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün bitirdim tamamiyle. Çok seviyorum hayatımın kadını olduğunu düşünüyorum ama bitirdim 2 aydır çok yıpranmıştım.
                      Yapma bunu ya
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Bende isterim maddiyat önemli olmasın ama günümüz dünyasında çok büyük bir önem taşıyor. Bir erkek olduğum için böyle düşünüyor olabilirim ama bayanlar maddiyata çok önem veriyor.

Eskiden hayal ettiğim profil , sevgisinden başka bir şeyi olmayandı. Maddiyat ne zaman sevdalara girdi orda huzursuzluk çıktı. Küçük şeylerden mutlu olamadıkça insanların hem psikolojileri bozuldu hem de karşlılarındakilerin neşesini bozdular.

*
                        *
                        *

Hocamız derste çok güzel bir şey anlatmıştı ;

Sahabilerden bir tanesi çok fakirmiş. Bunu gören bir başkası gelmiş sormuş , ne yaparsın ne edersin demiş

O da , nimet buldum mu yerim , bulamadım mı şükrederim demiş. Karşısındakine sormuş sen ne yaparsın diye. O da şöyle demiş ;

Buldum mu fakire fukaraya dağıtırım bulamadım mı şükrederim.

*
                        *
                        *

Keşke hepimiz böyle niyette olsak ne kadar güzel olurdu...

eskiden her şey güzelmiş.sevgilerde çıkar asla olmaz saf duygularla birbirlerine olan aşklarını dile getirirmiş insanlar,günümüzde hem sevgiler hemde sevgiyi etkileyen faktörler değişti ne yazık ki...

dünya değiştikçe farklı şeylerden etkilenir olduk...

her şey nasip kısmet rabbim olur diyorsa eğer; üzülme ömer olur illaki

canberk;

karşılıklı olması herşey değil ama karşılık olmadan da bişilerin olması zor bence
                        En son esra61 tarafından düzenlendi; 11.02.2012, 23:31.

Yorum

eskiden her şey güzelmiş.sevgilerde çıkar asla olmaz saf duygularla birbirlerine olan aşklarını dile getirirmiş insanlar,günümüzde hem sevgiler hemde sevgiyi etkileyen faktörler değişti ne yazık ki...

dünya değiştikçe farklı şeylerden etkilenir olduk...

her şey nasip kısmet rabbim olur diyorsa eğer; üzülme ömer olur illaki

canberk;

karşılıklı olması herşey değil ama karşılık olmadan da bişilerin olması zor bence
                          Bakalım Mevlam neyler , neylerse güzel eyler.

Teşekkürler Esra.

Yorum

Bakalım Mevlam neyler , neylerse güzel eyler.

Teşekkürler Esra.
                            aynen.
                            rica ederim

Yorum

• Hafta bitti...

Ilk 3 gün ölsemde kurtulsam modundayi..

Konusmadi

Son 2 gün "insAllah hic bitmez" seklinde gecti..
                              Hem o azda olsa konustu.. Hem ben mutlu oldun,.
                              Ama o arada yeni pencereler acildi
                              Kafam, kalbim, icim disim karma karisik..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hafta bitti...

Ilk 3 gün ölsemde kurtulsam modundayi..

Konusmadi

Son 2 gün "insAllah hic bitmez" seklinde gecti..
                                Hem o azda olsa konustu.. Hem ben mutlu oldun,.
                                Ama o arada yeni pencereler acildi
                                Kafam, kalbim, icim disim karma karisik..
                                Benim aynı durum 2 aydır var. Sevdiğini biliyorum ama başlamıyor nedense. Bugünse daha fazla dayanamadım ve bitirdim. İçim yanıyor ama elden bişey gelmez artık.
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X