Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevdiklerinize "gül" verin, gülünüz yoksa gülüverin!
    Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kıskançlık hakkında ne düşünüyorsunuz . Üstatlar o eşsiz yorumlarınızı bekliyorum ...
      Üstad değilim ama düşüncemi söyleyeyim

Sevdiğine güveneceksin, onun fikirlerine saygılı olacaksın.
      Eğer ki yanlış düşünüyorsa, doğruyu anlatacaksın, üstüne gitmeden..
      Güvenmek ilişkinin anahtarıdır, gönülden bağlılık varsa problem olmaz
      Yürekten gelen sevgi ve aşk muhabbeti varsa, yapman gereken bu aşkın kollarına kendini bırakmandır..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok kıskanan birisi olarak ben hiç konuşmayım, ocaklar sönmesin
        Konuş hocam konuş bekliyorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O halde bunun çaresi ikinci seçenekte gizlidir. Yani onsuzluk...
        Oda olmuyor Sibel. İlki de olmuyor ikincisi de ...

İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forumda takip edeceğim son başlıklardan biriydi burası benim için bi ara
        Burası iyidir ya . Çok kişiye çare oldukta bakalım kendimize olabilecek miyiz

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Üstad değilim ama düşüncemi söyleyeyim

Sevdiğine güveneceksin, onun fikirlerine saygılı olacaksın.
        Eğer ki yanlış düşünüyorsa, doğruyu anlatacaksın, üstüne gitmeden..
        Güvenmek ilişkinin anahtarıdır, gönülden bağlılık varsa problem olmaz
        Yürekten gelen sevgi ve aşk muhabbeti varsa, yapman gereken bu aşkın kollarına kendini bırakmandır..
        Abi güven diyerek iyi bir noktaya geldin . Bizde bu konuda anlaşamıyorduk zaten . Güvenmiyor olsam bu kadar taviz vermezdim . En basiti onu kaybetmek pahasına bütün erkek arkadaşlarından ayırabilirdim mesela .

Güven=Kıskançlık zihniyetine karşıyım ben. Hele bir lafı var ki
        Seven erkek kıskanmaz,güvenmeyen erkek kıskanır
        buna ayarım . Böyle bir anlayış olamaz bana bunu mantıklı olarak kimse açıklayamaz ya
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kıskançlık olayı tam bir kriz sebebidir.Direk ayrılma sebebidir hatta.Arkadaş kıskançlık kadar fuzuli bişey olamaz ben hep kıskanmak istedim ama hiç kıskanamadım ruhumda yok anasını satayım.Ama kız arkadaşım beni kıskandığı zaman uyuz olurdum şunu yapma bunu yapma ona bakma onla konuşma falan dedim en sonunda bi sus la.Sonuç ilişkim yok
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

Konuş hocam konuş bekliyorum

Güven=Kıskançlık zihniyetine karşıyım ben. Hele bir lafı var ki buna ayarım . Böyle bir anlayış olamaz bana bunu mantıklı olarak kimse açıklayamaz ya
            valla ben kız arkadaşım varken internetten dahi olsa hiçbir kızla konuşmamak adına uğraş veren, üniversitede okuyup, o ortamda kızlarla doğru düzgün muhabbet etmeyen bi insan olarak, kendim yaptığım için karşı taraftan da bekliyorum, bekledim.

ben kendime de güveniyorum, ona da güveniyordum. ama bazı durumlara da dikkat etmek gerekiyor.

biliyorsam ki öyle bi durumun gerçekleştiğini duysa kıskanır, bi şey der, yapmazdım, yine olsa yine yapmam.
            ama işte ben bunu aynı şekilde karşıdan da bekleyip de göremeyince, sıkıntı oldu.
            Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

valla ben kız arkadaşım varken internetten dahi olsa hiçbir kızla konuşmamak adına uğraş veren, üniversitede okuyup, o ortamda kızlarla doğru düzgün muhabbet etmeyen bi insan olarak, kendim yaptığım için karşı taraftan da bekliyorum, bekledim.

ben kendime de güveniyorum, ona da güveniyordum. ama bazı durumlara da dikkat etmek gerekiyor.

biliyorsam ki öyle bi durumun gerçekleştiğini duysa kıskanır, bi şey der, yapmazdım, yine olsa yine yapmam.
              ama işte ben bunu aynı şekilde karşıdan da bekleyip de göremeyince, sıkıntı oldu.
              Zaten kızların en büyük özelliği bu.O yapar bişey olmaz sen yaparsın suç.Hiç gelemem sıkıntıya falan fuzuli işler herkes kafasına göre takılsın.Utanmasalar kız kuzeninle bile konuşma diyecekler ççç
              As Roma
              Francesco Totti "10"

Yorum

• Off ya. Bmn'de millet konuya yazılar yazıyor. Sevgilerine hediye alma planları yapıyor. Bende de dahil diğer gariplenmiş üyeler konuyu okuyorlar. Bizim de bir sevgilimiz olsa, bizde hediye planları yapsak diyor. Bize niye bulmuyorsunuz arkadaşlar, bizde niye yok !!!!

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Off ya. Bmn'de millet konuya yazılar yazıyor. Sevgilerine hediye alma planları yapıyor. Bende de dahil diğer gariplenmiş üyeler konuyu okuyorlar. Bizim de bir sevgilimiz olsa, bizde hediye planları yapsak diyor. Bize niye bulmuyorsunuz arkadaşlar, bizde niye yok !!!!
                  Çikolatalar püskevitler ççç ççç ççç
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zaten kızların en büyük özelliği bu.O yapar bişey olmaz sen yaparsın suç.Hiç gelemem sıkıntıya falan fuzuli işler herkes kafasına göre takılsın.Utanmasalar kız kuzeninle bile konuşma diyecekler ççç
                    Sana yemin ediyorum ilk cümleni okuyunca yapacağım yorumu sona eklemişsin . Ben rahatım seni kıskanmıyorum diye car car ediyordu . Geçen hafta kız kuzenimle yolda karşılaştık yürüyorduk arkadaşlarıyla görmüş yarım saat suratıma bakmadı . Bugün ilkokul arkadaşım ve kuzeniyle görüştüm onları görmüş muhtemelen kavga da o kıskançlığında payı vardı .

Sonuç : Canberk Arslan ilişkisi var olan durumunu ilişkisi yok olarak kaydetti
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Sana yemin ediyorum ilk cümleni okuyunca yapacağım yorumu sona eklemişsin . Ben rahatım seni kıskanmıyorum diye car car ediyordu . Geçen hafta kız kuzenimle yolda karşılaştık yürüyorduk arkadaşlarıyla görmüş yarım saat suratıma bakmadı . Bugün ilkokul arkadaşım ve kuzeniyle görüştüm onları görmüş muhtemelen kavga da o kıskançlığında payı vardı .

Sonuç : Canberk Arslan ilişkisi var olan durumunu ilişkisi yok olarak kaydetti
                      geçmiş olsun...
                      hayırlısı da olsun...

ama bitirmek kolay, devam etmeye bakmak lazım bence

Yorum

• Esaslı geçti Ahmet
                        Bilmiyorum ya devam edebilecek miyiz bende çok kırdım kalbini ama haklıyım aga dayanamıyorum kıskanıyorum da zorla değil
                        BordoMavi.Net

Yorum

Esaslı geçti Ahmet
                          Bilmiyorum ya devam edebilecek miyiz bende çok kırdım kalbini ama haklıyım aga dayanamıyorum kıskanıyorum da zorla değil
                          en azından uğraş, uğraş ki içinde kalmasın

Yorum

• Rahat ol Canberk hiç uğraşma,olucaksa zaten olur olmuyacaksa hiç olmasın.

Eğer uğraşırsan 3-4 sene sonra sen başka yerlerde o başka yerlerde olunca ''ben ne eşşek adammışım,kendimi ne hallere sokmuşum'' diyeceksin.

Ama illa uğraşıp yıllar sonra kendi kendime gülerim diyorsan uğraş,Her .... bi kere yemek lazım.

Yorum

en azından uğraş, uğraş ki içinde kalmasın
                              Uğraşma çabası bile bırakmadı adamda inan ya . Bilmiyorum ne yapacağız biraz ayrı kalalım bakalım nasıl oluyormuş

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rahat ol Canberk hiç uğraşma,olucaksa zaten olur olmuyacaksa hiç olmasın.

Eğer uğraşırsan 3-4 sene sonra sen başka yerlerde o başka yerlerde olunca ''ben ne eşşek adammışım,kendimi ne hallere sokmuşum'' diyeceksin.

Ama illa uğraşıp yıllar sonra kendi kendime gülerim diyorsan uğraş,Her .... bi kere yemek lazım.
                              Ben öncekiler için bunu demeye başladıysam elbet bir gün bunun için de aynı sözleri söyleyeceğim kardeşim

Son kısma katılıyorum bir kere daha deneriz galiba biraz düşünelim de
                              BordoMavi.Net

Yorum

• Canberk Sinop'ta güzel kızlar varmış ben öyle duydum,eşşeklik yapma daha güzel limanlara açıl

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X