Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben verdim ya lan .
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Onur baska Sansin Varmi? Bak Ne güzel Konusmussunuzda Iyi iste Üzerine Gitme Sadece
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakkında bahsedilenler ilgi duymana sebep olmuş olabilir elbette.Bizim de olmuyor değil, arkadaşın biri bahsediyor şöyle böyle! (İçimizden kim bu kız ya? diyoruz.) Cazip gelme ve ilgi alaka durumları bana kalırsa.
        Herkesin tanımı görüşü farklı olabilir ama ben görmeden aşık olunmaz, tanımadan sevilmez diyorum
        cazip geldi ve ilgi duymaya başladım birden bire dediğin gibi görmeden aşık olunmaz tanımadan sevilmez.

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @DNA-TS

Abi ben görmediğim birine aşık oldum. Ama tanıyordum yani ve sonradan da görüştük Sen nasıl bir durumdasın bilmiyorum .
        benimki karma karışık bir durum rotasız, süreklenen bir gemi gibi yüzüyorum okyanusta birisi bir ışık gördüm kıyıda dedi bende ışığı görmek istiyormuşum davranıyorum şimdilik.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cazip geldi ve ilgi duymaya başladım birden bire dediğin gibi görmeden aşık olunmaz tanımadan sevilmez.

benimki karma karışık bir durum rotasız, süreklenen bir gemi gibi yüzüyorum okyanusta birisi bir ışık gördüm kıyıda dedi bende ışığı görmek istiyormuşum davranıyorum şimdilik.
          Baskan sende ne cevherler varmis ya.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muhabbet etceğinize sorularıma cevap verin la! Boşuna mı anlatıyoruz!
            Her türlü sıkıntında bana gel panpa hallederiz

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskan sende ne cevherler varmis ya.
              dur volkan aşık olmaya çalışıyorum
              En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 23:57.

Yorum

• Hallederiz diyosun online değilsin kapçuk ağızlı.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Hallederiz diyosun online değilsin kapçuk ağızlı.
                  Sen yaz cevap vermezsem ozaman konuş panpa 24 saat telefondan facedeyim

Yorum

Hatun barışmak istemiyor. Ailevi sorunları var şu an kafam çok dolu ilişki istemiyorum ama senide seviyorum kafamı toplayıp geleceğim diyor.

Sorum şudur 1 hafta 2 hafta 1 ay 2 ay sonra ne zaman geleceği belli değil o zamana kadar araya mesafe girceği için soğukluk oluşmaz mı? Sevgisi tükenmez mi? Döner mi?
                    Kız sana iyi dayanmış olm

Naptın lan kıza ?

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kız sana iyi dayanmış olm

Naptın lan kıza ?
                      Deme öyle deme öyleee
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Deme öyle deme öyleee
                        Sen de yok mu olm aşk hikayeleri anlat biraz feyz alsın Onur

Yorum

• Ben daha yeniyim olum 12 gün oldu
                          BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben daha yeniyim olum 12 gün oldu
                            12 günde sende ne hikayeler vardır şimdi , anlat lan

Adı ne olm kızın

Yorum

• Olum feyse bakmıyor musun hiç ? Yazıyo la orda
                              Fena hikayeler var acayip şeyler oldu 12 günde
                              BordoMavi.Net

Yorum

• Bizim özel yaşama saygımız var panpa paparazi değilim arkadaşlarımızın özeline girmeyiz dolayısıyla ilişkilerine de bakmayız

Vay vay vay mırıldan bakalım şu hikayelerden 1-2 tane

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X