Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk mesaja bak

Ben jubile mi yapmıştım ama gönül bu işte dinlemiyor reis daha ilk geceden bi fena oldum ben http://fizy.com/s/31p53j dinlediğim şarkıya bak ağlayacam valla
    Kaptırmamalıyım kendimi !
    Kendi Tut la Kaptirma Aman diyorum Toparliyamazsin
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Gençler adamsiniz ama sakin
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler oyun platformumuzda kumda var 1 alt katta hadi sizi oraya alalım.
        Kale Yapmayada Gelicekmisin

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyi biliyosun Mahmut söyle de biz de bilelim

@Canberk o espriyi 13-16 arası yaş grubuna yap..
        Bazi Seyler icerde kalir disari cikmaz

Yorum

• Mahmut anlatmıyo,bari sen anlat Canberk

Nedir,ne değildir,potansiyel aşkın kimdir,ne şekilde tanışıyorsun ya da tanıyorsun?

Yorum

• Aşk var dediler geldik.

Yorum

• Bekir daha yeni tanıştık arkadaş tanıştırdı sağolsun .
              Kızda birşeyler var ama tam çözemedim kendine çeken ne orayı bi anlasam koparacağım hani bağlanmak istemiyorum hacı yaa
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bence hiç koparma,bağlan gitsin.

Aşk 1 kere olur o da şimdi olsun

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aşk var dediler geldik.
                  Anlat Ask Hikayelerini Dinliyelim Burda Yönetici Bulmak Zor

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence hiç koparma,bağlan gitsin.

Ama Ya Sonunu Dusunmeli

Yorum

Bence hiç koparma,bağlan gitsin.

Kanka kız sezonluk yaa. Yani 1 ay sonra gidecek buradan. Bağlanmamayı isteme sebebim o. Uzaktan aşk yürümüyor bunu en iyi bilenlerdenim ...
                      Hayırlısı ne diyelim

Ama Selçuk Balcı 10 numara şarkı yapmış helal olsun...
                      BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ama Ya Sonunu Dusunmeli
                        Sonu önemli değil.

Bu Aşk öyle ya da böyle başına gelicekse,Ne kadar erken gelirse o kadar iyidir.

Ben 1 kere Aşık oldum,sonu olumsuz bitti Ama mutluyum ve Erken yaşta Aşk yaşadığım için huzurluyum,en azından Başka kimseye Aşık olmucağımı biliyorum

@Canberk

Eğer Kızda da bir şeyler varsa uzakta olması Bence daha iyi.
                        En son Bekir tarafından düzenlendi; 11.08.2011, 03:03.

Yorum

• Bir yerden sonra yürümüyor dostum. Nasıl platonik tıkanıyorsa buda tıkanıyor bir yerden sonra. Ayrıca büyük yemin ettim arada mesafe varsa daha gitmem peşine diye yaa
                          BordoMavi.Net

Yorum

Sonu önemli değil.

Bu Aşk öyle ya da böyle başına gelicekse,Ne kadar erken gelirse o kadar iyidir.

Ben 1 kere Aşık oldum,sonu olumsuz bitti Ama mutluyum ve Erken yaşta Aşk yaşadığım için huzurluyum,en azından Başka kimseye Aşık olmucağımı biliyorum

@Canberk

Eğer Kızda da bir şeyler varsa uzakta olması Bence daha iyi.
                            Bekir Kardesim Su Kalin Yazili Yer Kesinlikle Yanlis Bunu Sen bilemezsin

Yorum

• Mahmut Aşk başka,sevmek başka.

Defalarca daha sevebilirim Ama bir daha Aşık olamam,benim görüşüm budur

Ne diyelim Canberk becerebiliyorsan uzak dur,Ama uzak durmaya çalıştıkça daha çok bağlanırsın gibime geliyor.

Yorum

Mahmut Aşk başka,sevmek başka.

Defalarca daha sevebilirim Ama bir daha Aşık olamam,benim görüşüm budur

Ne diyelim Canberk becerebiliyorsan uzak dur,Ama uzak durmaya çalıştıkça daha çok bağlanırsın gibime geliyor.
                                Olay budur hacı. Yeni tanıdığın bir insanıda sevebilirsin. Bir insanı çıkarkende birlikteykende sevebilirsin ama aşk bambaşka birşey .

Uzaklaşmaya çalıştıkça bağlanacağım doğru n'apsak yaa...
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X