Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Guzel Oluyor sen birde bana Sor trenle Okula giderken gözüme kestirdim Iki Kiz Hep ayni yere biniyolar Ama Bazen bakarken dikkatlerini cekiyorum bazen karsima binoyolar Tabi bu 5 aydir böyle kendimi feci kaptirdim
    OffffOfff

Canberk Kavga mi ediyonuz Anlayisli Ol alttan OL herseye evet de yoksa o kavgalarin sonu gelmez
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mahmut öyle deme.. Güzel'e bakarlar. Otübüs'den iner inmez unutuyorum yine..

Bazen aynilarini görüyorum, daha zevkli oluyor

Birini her gün görüyorum hep ayni koltuga oturuyor o su an 1mm önde digerlerinden

Hem en son ciddiyete bagladimda kolu yemisdim

Ama Bekir sen söyle.. Güzel olmuyor mu ?

Herkeze tavsiye ederim..
      Güzel ne kelime,olağanüstü bir duygu

Yorum

• Mahmut senin agzindan cikan ile kulafinin duydugunun ayni sey oldugunu göremeyecekmiyiz ?

Tanismak istiyorsan, ne yapmalisin yazim

Telefonunu cikartacaksin.. Tel'e aval aval bakip kiza döneceksin..

Ve "Ben telefon numarami kaybetmisim, seninkini alabilirmiyim?" diyeceksin

Bekir biraz dikkatli olmakda fayda var ama.. Birgün görmesdin, erkek arkadasi felan olur yaninda, al basina belayi...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Guzel Oluyor sen birde bana Sor trenle Okula giderken gözüme kestirdim Iki Kiz Hep ayni yere biniyolar Ama Bazen bakarken dikkatlerini cekiyorum bazen karsima binoyolar Tabi bu 5 aydir böyle kendimi feci kaptirdim
          OffffOfff

Canberk Kavga mi ediyonuz Anlayisli Ol alttan OL herseye evet de yoksa o kavgalarin sonu gelmez
          Herseye evet derse hic olmaz olay hepten beter olur.canberk kavga olyr arada ama cok oluyorsa ayril gitsin her gun kavga etmeyi nasil basariyorsunuz la : D
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Cem el attı tamamdır
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Kesin hallederim kardaşum
              As Roma
              Francesco Totti "10"

Yorum

• Hiç şüphem yok
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ayrıldık!

Bumuydu yapacağın ççç
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayrıldık!

Bumuydu yapacağın ççç
                    Veee mutlu son

Yorum

• Yok la şakaydı Ayrılamam ben ondan
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• aşk işlerini bırakın transfer işlerine bakın...

Yorum

Yok la şakaydı Ayrılamam ben ondan
                          Bize sadece arkadaş olun de,kendin ayrılama bile

Olmadı bu Canberk

Yorum

Yok la şakaydı Ayrılamam ben ondan
                            Ayrılamam ne la niye ayrılamıyorsun ?.Gayette güzel ayrılıyorsun yardım edeyim ayrılmak istersen
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bize sadece arkadaş olun de,kendin ayrılama bile

Olmadı bu Canberk
                              İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrılamam ne la niye ayrılamıyorsun ?.Gayette güzel ayrılıyorsun yardım edeyim ayrılmak istersen
                              Seviyorum bre dostlar
                              Deli etse de seviyorum.

Bekir lafımın arkasındayım ve hala tavsiye ediyorum yeni arkadaşlara
                              BordoMavi.Net

Yorum

• Aşık olmayı özledim , şu 1 ay geçsin hele .

Siz o zaman aşkı kutlamayı görün
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X