İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek taraflı söylemedim zaten.Her iki taraf için de geçerli.İstemeseniz bile aşka yenik düşebilirsiniz...
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işler hiç belli olmaz en çok ben burada makara yapıyordumTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Aman sorun olmasında ne kadar güzel sevmek sevilmekBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk'la oyun oynamıyoruz ki yenik düşelim bizi yenmeye çalışmıyor ki Aşk bizim hayatta ki diğer bütün zorluklara karşı savaşmamızı direnmemizi asıl bizim o zorlukları yenmemizi sağlıyor. Böyle bir duyguya eğer ki yenik düşeceksek düşelim diyorum bende ve diyorum ki Malesef değil İyi Ki.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Cem'in adresini hacklemişler bu adamın yazdıklarına aldırış etmeyin .
Cem aşka inancı olmayan tayfanın lideridir .
Aşk yoktur oğlum yapılan tarife göre aşk vazgeçemekmiş.O kocaman bir yalandır insan herkesten vazgeçebilir.Bir tek Trabzonspor'dan vazgeçilmez
Sevgi vardır ama ona lafımız yok saygımız varTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen farklı açıdan değerlendirme yapmıştım.Malesef kelimem aşk için değil,kişiler içindi.Aşkı koyduğunuz beden sizin için uygun olmayabilir,ama siz ona aşkı yerleştirirsiniz.Sonuç,hüsran olur.Bu yüzden malesef.
Ama yinede kızmamak üzülmemek gerek ya hepimiz hayatımızda bazı bedenlere Aşkı yerleştirdik ama o bedenler aşkı kabul etmedi , hiç değilse denedik hepimiz sevmeyi takmamak gerek kafaya. Bedenleri aşkı kabul edebilecek insanlarla karşılaşabilmek dileği ile.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Kaldığı yerden devam ediyor herşey
Aşk bir bütün olmaktır. Bütün olamıyorsan uğraşmak boşunadır."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam burda anlaştık işte.
Ama yinede kızmamak üzülmemek gerek ya hepimiz hayatımızda bazı bedenlere Aşkı yerleştirdik ama o bedenler aşkı kabul etmedi , hiç değilse denedik hepimiz sevmeyi takmamak gerek kafaya. Bedenleri aşkı kabul edebilecek insanlarla karşılaşabilmek dileği ile.Allah herkes için hayırlısını nasip etsin..
- Alıntı
Yorum
-
.....
Elini ilk tuttuğum kişinin eşim olmasını çok istiyorum.İnşallah bunu başarabilirim.
Bu devirde başarabilmek gerçekten çok zor. İnsanlar belli zaman aralıklarında gördüğü güzele yakışıklıya ilgi duymaya başlıyor. Her insanın genel özelliği bu. Lakin benim kafamdaki sevgiyi yaşayan birisini görmedim. Zaten ben yaşamadım ama yaşayanıda görmedim.
Eski sevdalar her zaman hayallerimi süslüyor. Teknoloji bunu bozuyor
Mektuplar , Mendillere yazılan yazılar...
Şimdiki sevgilerde aşklarda bana çok sıradan geliyor. Hatta çok soğuk. İki gün sonra seni seviyorum diyenin aşkıda yoktur sevgiside. Bana kızmayın lütfen. Kendi fikirlerimi söylüyorum.
Tabi benim görmediğim bilmediğim ne mükemmel sevdalarda vardır tabi onlara lafım yok
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk elini tuttuğu kız ile evlenmeyi düşünen bir arkadaşım var. 8 seneyi aşmış bir ilişkileri. Çok değer verdi, çok fedekarlıklar yaptı. Ancak sonunda yanıma gelip şunları söyledi
Artık yapamıyorum. Artık mutlu değilim, onu da mutsuz ediyorum. Ama 8 senenin yükü sırtımda bırakamıyorum. Yıkılacak biliyorum, yapamıyorum. Ama başka bir şey de tecrübe etmek isterdim. 15-16 yaşından beri evli adam gibiyim. Hiç kimse ile yakınlaşmadım, birinin muhabbeti hoşuma gitse, azcık yakınlaşsak hemen kaçtım. Bir kıza baksam, onu aldatmışım gibi vicdanım sızladı. Eksik yaşamışım gibi.
Bunu bir arkadaşımın tecrübesi olarak aktarmak istedim. Özellikle henüz gençken, çok fazla ileriyi dert ederek başlamamak gerek. Biraz yaşın deliliğine uymak lazım. Elbette daha farklısını yaşayanlar vardır. Ama tacrübe etmek gereken, hatta hatalarla tecrübe etmek gereken şeyler vardır. Gidin ilk gördüğünüze takılın da demiyorum ama içinizden geliyorsa kaçmayın.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
Tecrübe konuştuKesinlikle doğru 15-16 dan ilişkiye başlayıp 7-8 sene beraber olmuş bir çok insan hikayesi dinledim hiç mutlu olanını görmedim adamlar 23 yaşında evliymiş gibi haraket ediyorlardı
Ne demiş Ebeveyinlerimiz Herşeyin Yeri Bir zamanı varTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk elini tuttuğu kız ile evlenmeyi düşünen bir arkadaşım var. 8 seneyi aşmış bir ilişkileri. Çok değer verdi, çok fedekarlıklar yaptı. Ancak sonunda yanıma gelip şunları söyledi
Artık yapamıyorum. Artık mutlu değilim, onu da mutsuz ediyorum. Ama 8 senenin yükü sırtımda bırakamıyorum. Yıkılacak biliyorum, yapamıyorum. Ama başka bir şey de tecrübe etmek isterdim. 15-16 yaşından beri evli adam gibiyim. Hiç kimse ile yakınlaşmadım, birinin muhabbeti hoşuma gitse, azcık yakınlaşsak hemen kaçtım. Bir kıza baksam, onu aldatmışım gibi vicdanım sızladı. Eksik yaşamışım gibi.
Bunu bir arkadaşımın tecrübesi olarak aktarmak istedim. Özellikle henüz gençken, çok fazla ileriyi dert ederek başlamamak gerek. Biraz yaşın deliliğine uymak lazım. Elbette daha farklısını yaşayanlar vardır. Ama tacrübe etmek gereken, hatta hatalarla tecrübe etmek gereken şeyler vardır. Gidin ilk gördüğünüze takılın da demiyorum ama içinizden geliyorsa kaçmayın.
- Alıntı
Yorum
-
Yaklaşık 1.5 seneden beri bir küs bir barışık devam ediyorduk.
Ama artık her gün kavga hergün küçücük şeylerden tartışmak insanın sinirlenirini bozuyordu.
Oturduk üzüle üzüle hemde baya bir üzüle üzüle anlaştık yollarımızı ayırdık çünkü bu saatten sonra birbirimize zarar veriyoduk.
Onunla yaşadığım hiçbirşeyden pişman değilim ama biraz kırgınım diyelim.
Bir hikayede böyle bittiOSCAR CARDOZO
- Alıntı
Yorum
Yorum