Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haykirsam dünyaya cektiklerimi, yine anlatamam ettiklerini
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ölümsüz aşk istiyorsan Ölümsüze aşık olacaksın!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ölümsüz aşk istiyorsan Ölümsüze aşık olacaksın!
        O'nu bulan neyi kaybeder?O'nu kaybeden neyi bulur?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O'nu bulan neyi kaybeder?O'nu kaybeden neyi bulur?
          O'nu bulan hiçbir şeyi kaybetmez.

O'nu kaybeden hiçbir şey bulamaz

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O'nu bulan hiçbir şeyi kaybetmez.

O'nu kaybeden hiçbir şey bulamaz

Doğru cevap.

Yorum

• Kiz selam gönderdi kiz arkadasiylan.. Hic birsey his etmedim

Icimdeki kelebekciklerin katilisin!!

Yorum

• Ne selamı olum yaa
                Dalga mı geçiyorsun diyip çarpamadın mı ağzına bir tanee
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kizin ne sucu varki? Zaten tanimiyorum! Kiz ama sevdigimden daha güzel

Bide Isvicreli.. Geldi beni o kadar kisinin icinde nasil bulduysa.. Sen seyi taniyorsun demi dedi.. Evet dedim.. Mehmet sensin yani.. Evet.. Bana gelemedigi icin sana selam söylememi istedi ..

Yorum

• Bu aralar kafam baya karışmaya başladı

Ceza aldığım 1 haftalık süreç içinde 2 kere sınav çıkışı kızla koridorda 15 dakika karşı karşıya durdum,O da tekti Ben de tektim ama konuşamadım,3 kere de aynı metrobusle gittik ama yine konuşamadım

Kendimden utanıyorum,nedir bu korkaklık..

Kız da herhalde bir şeylerden şüphelenmeye başladı,o da artık dikkatli dikkatli bakıyor...

Ve aylar önce ayrıldığım kız bu aralar,mesajlar atmaya başladı,başta cevap vermicektim ama dayanamadım,Şimdi bu kız da çıktı;

Ne yapcam bilmiyorum...

Yorum

• İkisini de aynı anda idare edersin sen Bekir güveniyorum sana
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu aralar kafam baya karışmaya başladı

Ceza aldığım 1 haftalık süreç içinde 2 kere sınav çıkışı kızla koridorda 15 dakika karşı karşıya durdum,O da tekti Ben de tektim ama konuşamadım,3 kere de aynı metrobusle gittik ama yine konuşamadım

Kendimden utanıyorum,nedir bu korkaklık..

Kız da herhalde bir şeylerden şüphelenmeye başladı,o da artık dikkatli dikkatli bakıyor...

Ve aylar önce ayrıldığım kız bu aralar,mesajlar atmaya başladı,başta cevap vermicektim ama dayanamadım,Şimdi bu kız da çıktı;

Ne yapcam bilmiyorum...
                        Yazı tura adaletli bir çözüm
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Canberk ben senin bildiğin erkeklerden değilim öyle 2 kişi falan idare edemem

Cem'in taktik işe yarayabilir,yazı tura atıp,çıkana yönlenmek iyi bir tercih olabilir

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Canberk ben senin bildiğin erkeklerden değilim öyle 2 kişi falan idare edemem

Cem'in taktik işe yarayabilir,yazı tura atıp,çıkana yönlenmek iyi bir tercih olabilir
                            Şaka bir yana Bekir hangisini görünce kalbin atıyorsa onunla devam et.Eski kız arkadaşın ise onunla tekrar konuş diğer kız ise onunla konuş.Kaybedecek bişey yok
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"

Yorum

• Sayın Akyüz ;

Dik gelirse ne olacak habu uşağın hali ???
                              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sayın Akyüz ;

Dik gelirse ne olacak habu uşağın hali ???
                                Başka bir kıza yönelecek bu da soru mu şimdi ççç
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X