Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Noldu senin isler
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Benim ki bitti

Yorum

• Yenisi YOk mu?

Yorum

• Mahmut sende beni capkin yaptin..,

Hayatimda 2 kisi sevdim..

Yani 7 sene icinde yine evlenecegim kisiyi bulur 3de tamamlarim..

Yorum

• Capkin Olmak sucmu Ben capkinimdir herzaman derim
            Istersen 10 defa sev Mehmet Dogruyu Bulmadikdan sonra sevmek nere yarar

Yorum

• Mehmet sana bi Sinoplu daha bulayım ben
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet sana bi Sinoplu daha bulayım ben
                La Actirma Agzimi Sinopluymus

Yorum

• Yok la bu öyle avrupai olmayacak
                  Gittiği en uzak yer İstanbul olacak ççç

Sizin oradak yaşayan Sinoplular bile farklı be kardeşim ççç
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Yok la bu öyle avrupai olmayacak
                    Gittiği en uzak yer İstanbul olacak ççç

Sizin oradak yaşayan Sinoplular bile farklı be kardeşim ççç
                    Actira Agzimi Diyorum sana Her an Patlayabilirim

Yorum

• Arkadaşlar Mahmut msnden patladı ve ağzım açık kaldı
                      Sana Trabzonludan başkası yalan Mehmedim
                      Salla Sinopluları ççç
                      BordoMavi.Net

Yorum

Arkadaşlar Mahmut msnden patladı ve ağzım açık kaldı
                        Sana Trabzonludan başkası yalan Mehmedim
                        Salla Sinopluları ççç
                        Sakin Ol duyacaklar Dostum Trabzonludan Trabzondan Trabzonspordan Baskasi Yalan

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zorla adamı aşık edicekler

Geçen hafta derste bir kız gördüm Baya esmer bir kız,esmerlere karşı zaafım var

Derste gördükten sonra biraz etkilendim,okul çıkışı Metrobuse binerken bir baktım yanımda o kız

Fırsat bu fırsat yanına oturdum,yarım saat boyunca bir şey diyemeden sessiz sessiz yolculuk yaptım..

Bugün de sınav vardı,Sınavdan çıktım Stresli stresli Durağa geldim,durakta beklerken yana doğru döndüm yine o kız tam yanımda,bu sefer yanında arkadaşı vardı..

Yine aynı metrobuse bindik bu sefer kızın yakınında çaprazına gelen bir koltuğa oturdum

Yarım saat boyunca kızı seyrederek,dinleyerek yolculuk yaptım,inanılmaz rahatladım,tüm stresimi attım

Bu kızla tanışmam lazım Ama nasıl bilmiyorum

Hayır ayda 1 okula gidiyorum Onda da bu kızla aynı Metrobuse niye denk geliyorum
                          Eee Bekir ne güzel işte , zorla aşık olacm diyorsun niye zorla oluyorsun ol be kardeşim Tutan ne ? Evli misin ?

Ne güzel yazmışsın kızın yanında sessizce yarım saat yolculuk yaptım ve tüm stresimi attım demişsin .

Nasıl tanışcam diyorsun. Neden tanışıyorsun be adam ?

Tut ki tanıştın ne olacak ? Söyleyim bak ne olacağını . Tut ki evet çıkalım dedi .

Artık tesadüfen değil anlaşarak aynı metrobüse bineceksiniz ve bu seni şaşırtmayacak . Asla sessizce yarım saat yolculuk yapamayacaksın , yaptırmayacak .

Yarım saat kızı izleyip stres atamayacaksın aksine yarım saatte iki katı stres depolayacaksın . Büyüsü kaçacak , artık merak etmeyeceksin neden bu kız karşıma çıkıyor diye .Çünkü artık siz anlaşarak görüşeceksiniz . Bu da büyüyü kaçıracak .

Tut ki hayır dedi .

Elbet biriyle çıkacak ve artık ona nefretle bakacaksın hatta o çıktıkça sen iğreneceksin . Teklifini düşündükçe kendinden utanacaksın . Utandıkça ben niye teklif ettım lan bu kıza aslında hiç de güzel diyeceksin . Büyüyü kaçıracaksın.

Ne olacak yani ?

Çıksan ne olacak en fazla avantajı ne olur söyleyim mi ?

Çarprazında oturmak yerine yanında oturursun . Değer mi ? Vallaha değmez . Bak ona , dışına aşık olduğunun içini sen doldur daha da aşık ol ama ulaşamazcasına .Ulaşmak istemezcesine . Oyyy düşüncesi bile güzell

Ama tabi son karar senin bunlar benim fikrim .
                          En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 20.04.2011, 00:04.
                          Twitter Adresim

Yorum

• Habu uşak cidden deli ççç
                            Paranoya'da bir yere kadar bee
                            BordoMavi.Net

Yorum

• Ya Ahmet Ne desem bos Biraz Pozitiv enerji ver

Yorum

• Selamun Aleyküm
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X