Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üretim alıyor musun?

Veya Yöneylem?
    Hayır alamadım üstten ders alınmıyormuş..

Sadece 4. Yarıyılın derslerini alıyorum,Seneye Hangi grubun dersine girersen oradan alıyım artık dersi,bi kıyak yaparsın

Abi olay senle görüştükten çok sonra oldu

Derslere de çalışıyorum,yarın ki sınav kolay sabah çalışıcam..
    En son Bekir tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 21:15.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır alamadım üstten ders alınmıyormuş..

Sadece 4. Yarıyılın derslerini alıyorum,Seneye Hangi grubun dersine girersen oradan alıyım artık dersi,bi kıyak yaparsın
      Kıyak mıyak yok, kağıdında ne yazıyorsa o

Sizin sınıfta mı şimdi bu kız?

Bir de yurtta mı kalıyor acaba?

Şenlikler yaklaşıyor, düşün taşın... Eskişehir'e deplasmana gideceğine, Kültür Kulübünün Efes gezisine davet et kızı :P
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 21:17.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bekir, Ahmet gelmeden acildin acildin, yoksa ömür boyu tanisamazsin...

Adamda bir ugursuzluk var bir ugursuzluk..

Yolunu bulursan banada yaz..

Bende her sabah 2-3 tane arkadas olsak sevinecegim bayan var..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kıyak mıyak yok, kağıdında ne yazıyorsa o

Sizin sınıfta mı şimdi bu kız?

Bir de yurtta mı kalıyor acaba?

Şenlikler yaklaşıyor, düşün taşın... Eskişehir'e deplasmana gideceğine, Kültür Kulübünün Efes gezisine davet et kızı :P
          Abi sen ne istersen onu yazarım ben sınav kağıdına

Birkaç dersimiz ortak,galiba aynı sınıftayız..

Yutta kalmıyor,Ben Edirnekapı'da iniyorum kız devam ediyor..

Yuhh abi daha kızla muhabbetim bile yok Kızla Efese gitmeyi deplasmana gitmeye mi tercih ediceğim

Olmadı Oğuz abi,Bir Trabzonspor taraftarı olarak sana yakıştıramadım
          İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bekir, Ahmet gelmeden acildin acildin, yoksa ömür boyu tanisamazsin...

Adamda bir ugursuzluk var bir ugursuzluk..

Yolunu bulursan banada yaz..

Bende her sabah 2-3 tane arkadas olsak sevinecegim bayan var..

Olsun tanışamazsam Ben de Ahmet gibi platonik takılırım

Valla ben de buraya yolumu bulmaya geldim,Benim tecrübem yok fazla,hep saçmasapan şekilde tanışırım

Ama bir daha görürsem en kötü dersle ilgili bir şey sorucağım,başka yolu yok..

Yorum

• Harbi Bekir eğer Ahmet damlarsa birazdan sakın açılma reddeder ççç
            Hazır Ahmet yokken fırsat bu fırsat git açıl kıza
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sen ne istersen onu yazarım ben sınav kağıdına

Birkaç dersimiz ortak,galiba aynı sınıftayız..

Yutta kalmıyor,Ben Edirnekapı'da iniyorum kız devam ediyor..

Yuhh abi daha kızla muhabbetim bile yok Kızla Efese gitmeyi deplasmana gitmeye mi tercih ediceğim

Olmadı Oğuz abi,Bir Trabzonspor taraftarı olarak sana yakıştıramadım
              Muhabbet istemiyor musun; al sana ortam!

Eyy gidi Bekir Paşa! Sana Edirnekapı'dan daha ilerisini söylüyorum, ama yok; varsa yoksa deplasman!

*

Neyse, şaka bir yana ben sabah 9'dan beri okuldayım. Yavaş yavaş eve doğru kaçayım.

Forumdaki bu sayfaya pek yazmıyorum ama sabahları ilk okuduğum sayfadır. Ve bence çok eğlenceli.

Allah hepinize hakettiğiniz -gerçek- mutlulukları yaşatır inşallah.

Bekirim, yarınki sınavında da kolay gelsin kardeşim. (Özeldeki mesajı oku)
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Teşekkürler Abi,Allah sana da bu öncelikle bu konuda,sonra genel olarak mutluluk versin

Yorum

• Oğuz yazınca bir bakayım kim neler yazıyor dedim, bundan sonra ben de okuyacağım burayı oldukça macera var anlaşılan

Yorum

• Gözden yaş gelmez ama kalbim oturmuş ağlar..

Yorum

• Cihat etme kardeşim
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yok ya, ben aksine Ahmet'in yorumlarını beğenerek takip ediyorum.

Ama usta arıyorsanız illa ; Dursun aplan ve Emirhan Makul'un üstüne tanımam. ))

Yorum

• Sultan bu alemde bir numaradır.

Ahmet çok negatif yaa kendi platonik milletide kendine benzetmeye çalışıyor sadece.
                          Hastayım diyor ya;sadece ben değilim böyle yapan demeye adam arıyor kendine ççç
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Birtan bir git ya..

Adam baydi resmen.. Sonra benden beter cikti ... Paranojak... Benide etti

Adam forumun Sabrisi.. Biz paslasiyoruz o geliyor topu taca atiyor

Ama Ahmet ciddiye alma... Lazimsin bize

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birtan bir git ya..

Adam baydi resmen.. Sonra benden beter cikti ... Paranojak... Benide etti

Adam forumun Sabrisi.. Biz paslasiyoruz o geliyor topu taca atiyor

Ama Ahmet ciddiye alma... Lazimsin bize
                              çççççççççççç
                              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oğuz yazınca bir bakayım kim neler yazıyor dedim, bundan sonra ben de okuyacağım burayı oldukça macera var anlaşılan
                                Cengiz Abi,

Gençlerin ortamı çok güzel. Ben Bekir'e takılmak dışında okumakla yetiniyorum. Forumun en üretken sayfaları burası. Eşsiz benzetmeler, derin espriler, özlü sözler... Ne ararsak var

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X