İlk olarak Fatih Ersoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfalarda yazılanları okuyunca "aşk" lafzının bu sayfaya yakışmadığını gördüm...
Hayırdır niye böyle bi izlenim oluştu sen de
Bu başlık forumun bence en güzel başlıklarından .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzeller çok var ama meyil birine olur be kardeşim..21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeyil 3 üne olacak hali yok arap mıyız la biz ?
İyi geceler diliyorum ben sana özel olarak..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bu cümleden bunu mu çıkarttın..?
İyi geceler diliyorum ben sana özel olarak..
Tek yönlü meyil. Tek taraflı otoban gibi hani karşı taraftan gelen bir araç akımı yok ki sollama yaparken heyecan olsun. Herşey karşılıklı olmalı.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
- Alıntı
Yorum
-
- Tek tabanca en KralıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tek tabanca en Kralı21.12.2009 Unutmayacağız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan bir kişiye meyil alıp sonra ona takılı kalmamalı , ömür geçiyor belkide Aşk o meyil verilende değil.
Tek yönlü meyil. Tek taraflı otoban gibi hani karşı taraftan gelen bir araç akımı yok ki sollama yaparken heyecan olsun. Herşey karşılıklı olmalı.
Ha sen diyorsunki Ankara İstanbul arasında nasılsa 4 şeritli otoban var.. Gel geç..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna bende katılıyorum Yalnızlık insanın hem kendini hemde dünyada ki olay ve maddeleri kavramasına yardımcı oluyor ancak Nereye kadar be Abiama ben bu kadınları anladıysam Arap olayım , ne istediklerini bilmiyorlar ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa sen diyorsunki Ankara İstanbul arasında nasılsa 4 şeritli otoban var.. Gel geç..
"Aşk Bolaman Virajıdır "
Diyorum.21.12.2009 Unutmayacağız...
- Alıntı
Yorum
-
- Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya Kralın yanında kraliçe olursun, Yada soytarının yanında maskara. Tercih Senin..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
Yorum