Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu aralar durum kötü millet.

Ellerimle büyüttüğüm, solar iken dirilttiğim çiçek kopma noktasına geldi.

Allah'ını seven bana dua etsin.

Son yıllardaki en kötü günlerimi geçiriyorum.

Ama biz Trabzonluyuz, pis bir inadımız vardır.Bu inatla her şeyin üstesinden geleceğim.
    Herşey olacağına varır biterse biter bu kadar harab olmana değmez
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Çağatay ilk Defa Cem'e katılıyorum çok üzüldüğünü bildiğim için herşey olacağına varır bitersede biter.

Mustafa Yüksek Bir Sözünde Şöyle der ;

Aşık olabilirsin Çok Seviyorda Olabilirsin Hemde Deliler gibi Deliliklerde Yapabilirsin ama Unutma ! O İnsan İlk Olabilir ancak son asla olmayacaktır.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Beyler.Kız arkadaşınıza o kadar anlam yüklemeyin.Olursa olur olmazsa olmaz.Bence siz psikolojik olarak kendinizi bu hale getiriyorsunuz.Yok onsuz yapamam falan komik muhabbetler bunlar.Tek Aşk Trabzonspor'dur gerisi teferruattır.
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler.Kız arkadaşınıza o kadar anlam yüklemeyin.Olursa olur olmazsa olmaz.Bence siz psikolojik olarak kendinizi bu hale getiriyorsunuz.Yok onsuz yapamam falan komik muhabbetler bunlar.Tek Aşk Trabzonspor'dur gerisi teferruattır.
          Katılıyorum bak buna =)
          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu aralar durum kötü millet.

Ellerimle büyüttüğüm, solar iken dirilttiğim çiçek kopma noktasına geldi.

Allah'ını seven bana dua etsin.

Son yıllardaki en kötü günlerimi geçiriyorum.

Ama biz Trabzonluyuz, pis bir inadımız vardır.Bu inatla her şeyin üstesinden geleceğim.
            Sakın inat etme Çağatay,daha çok yara alırsın nacizane tavsiyemdir..Dua et ama o konuda inat etme..Hayırlısı Allah'tan kardeşim
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyler.Kız arkadaşınıza o kadar anlam yüklemeyin.Olursa olur olmazsa olmaz.Bence siz psikolojik olarak kendinizi bu hale getiriyorsunuz.Yok onsuz yapamam falan komik muhabbetler bunlar.Tek Aşk Trabzonspor'dur gerisi teferruattır.
              Hiç Aşık olmadın yani sen.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Insanin sevdigini özlemesine ragmen, onun aklina ben hic gelmeyecegim .. Insan bunu bile bile sevmesi cok sci veriyor özcan deniz ask müzigi + kizin face'deki fotolari bu ikisi bir arada raki balik gibi... Bundan büyük izdirap yok

Yorum

• Her insan farklı olduğu gibi her duygunun yaşanış biçimi de insandan insana farklılık gösterir kanımca.

Dolayısıyla sizin üzerinizde olumlu tesir etmiş haller ya da davranışlar tam anlamıyla başkasında da aynı sonuçları getirecek demek değildir.

Falan ve de filan.

Allah herkese kolaylık versin.

Daha ne diyeyim.
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 09:25.

Yorum

• - İçinde içinde , hep bi ışıkla gel zaten , yardım mardım yok ççç
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Insanin sevdigini özlemesine ragmen, onun aklina ben hic gelmeyecegim .. Insan bunu bile bile sevmesi cok sci veriyor özcan deniz ask müzigi + kizin face'deki fotolari bu ikisi bir arada raki balik gibi... Bundan büyük izdirap yok
                      ......................
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Onur, Onur, Onur nedir derdin ? Takipteyim ama hala çözemedim nedir olum sıkıntın ?
                        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                        #20 COLMAN

Yorum

• Herkese teşekkürler..Şans dileyin bana.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur, Onur, Onur nedir derdin ? Takipteyim ama hala çözemedim nedir olum sıkıntın ?
                            Anlat Serdar abine Onur.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ask guzel birsey eger karsılıklıysa
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur, Onur, Onur nedir derdin ? Takipteyim ama hala çözemedim nedir olum sıkıntın ?
                                3 ay öncesine kadar 7 aylık sevgilim vardı. 3 ay önce ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı. Ne yaptıysam döndüremedim ama gönül hala seviyor.
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X