Günaydın aşıklar, son durumlar nedir ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirtan adımı yazma la habire bende seni benden yana biliyordum utanmaz ergen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın aşıklar, son durumlar nedir ?İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburdayız...
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDursun abi beni kendi safına çekiyor abi.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
editleyelim bariEn son Arda' tarafından düzenlendi; 15.10.2010, 14:04.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaman zaman ümit verecektir sana
Aldırmaİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kardeşim ya takma sen. Bu evrenin sırrını bir gün çözerler ama kadınları asla çözemeyecekler.
Sadece sen bu durumda değilsin. Benzer durumlar bizde de mevcut.
Vay be... Sen her türlü nezaketi göster, konuşsun konuş, cevap vermesin, "neden ?" diye sorma, canın sağolsun de, sonra da "senin beni zorlayacağını biliyordum" desin... Şaka gibi gerçekten.
Allah sabır versin hepimize.
Belki böylesi daha hayırlı. Belki doğru olan bu.
O yüzden kafaya takmadan yolumuza devam edelim.
Her ne kadar bunu ben başaramıyorsam da
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızın ismini öğrendiysen kasayı napıcanEn son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 14.10.2010, 19:06.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar kızın bulunduğu kasadan aldığım fişle öğrendim ismini. Ama kız bu sefer başka bir kasadaydı. O kasada daha önce başka kız vardı o kızda ayaktaydı bugün.Yani öteki kızın ismi olabilirmi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFişteki isim onun mu diye şüpheliysen geçen gittiğinde aldığın fişe bir de bakMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum