Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne yapsak hacı büyük mü konuşsak
    dertsiz başına dert alma derim çünkü ister istemez kızlar dert sarıyor başına

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dertsiz başına dert alma derim çünkü ister istemez kızlar dert sarıyor başına

Yok yok niyetim yok daha
      Twitter Adresim

Yorum

• Sen Ahmet Başkayasın Büyük Düşün.

Ya zaten bakın 10-20 sene içerisinde öyle aşk acısı felan kalmayacak herkes mutlu mesut olacak , eğitim seviyesi arttıkça , aşk ve ilişki yaşamanın su içmek gibi bir ihtiyaç olduğunu tüm cümle alem anlamış olacak hiç böyle damara bağlamayacak kimse iddaa ediyorum.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ben sevdim. Ama acilamadim. Zaten acildim acildim, acilamadim bu isi unutayim!

Bu Isvicre'nin civisi kaymis. 10 sene icinde bu anti-bebek haplarinin suya karismasi nedeniylen cocuk mocuk gelmeyecegi düsünülüyor

Offff ben yine sevecemde öylede böyledr..., benim acilen büyümem lazim , yani pardon acilmam lazim.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim Ask denen hayali Ürünle uzaktan yakindan Isim Gücüm olmaz, olmamistir, olmayacaktir !

.
            kanka benı şantaj yapmak zorunda bırakma afişe ederım senı ha . msn günlükleri kayıtlı bılgisayarımda
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seviyosun..

Sevdiğini biliyor..

Seni seviyor..

Anlıyorsun..

Ama bir şey dememen lazım..

Zaman lazım eminsin..

İraden test ediliyor..

Birbirini bilip el uzatamayan iki insan..

Böyle işkence olur mu?
              bunun üstüne rahat 3 tane freşa içerim ben
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• Cem bey abi yok mu ?

Yorum

• sakın asık olmayın ben oldum da ne oldu 2 defa olumden dondum ask mı asla dıyorum artık ask nasl bir sey diye merak edip asık olmaya calısanlara sesleniyorum ben buradan sakın asık olmayın en buyuk askınız TRABZONSPOR olsun
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen Ahmet Başkayasın Büyük Düşün.

Ya zaten bakın 10-20 sene içerisinde öyle aşk acısı felan kalmayacak herkes mutlu mesut olacak , eğitim seviyesi arttıkça , aşk ve ilişki yaşamanın su içmek gibi bir ihtiyaç olduğunu tüm cümle alem anlamış olacak hiç böyle damara bağlamayacak kimse iddaa ediyorum.
                    Bazen insan kendi derdine düşüyo be sultan hiç bi şey onu kendine bağlayamıyor Aşk bile
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cem bey abi yok mu ?
                      Burdayım merak etme kardeşim ama dayak yiyeceksin unutma
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen Ahmet Başkayasın Büyük Düşün.

Dediklerine katılıyorum

Şu an küçük düşünmek zorundayım ama
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cem bey abi yok mu ?
                          Yandım valla sen. Cem haşlıcak..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yandım valla sen. Cem haşlıcak..
                            Aşk ne hale getiriyor insanları , konuşamaz oldun
                            Twitter Adresim

Yorum

• Sorma hacı iyice kayış koptu bende. Avatar çok manalı hacı
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorma hacı iyice kayış koptu bende. Avatar çok manalı hacı
                                Neymiş bakalım manası

Yeşil - Beyaz kızın Bursa'da olduğunu mu anlatıyor
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X