İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledertsiz başına dert alma derim çünkü ister istemez kızlar dert sarıyor başına
Yok yok niyetim yok daha
- Alıntı
Yorum
-
Sen Ahmet Başkayasın Büyük Düşün.
Ya zaten bakın 10-20 sene içerisinde öyle aşk acısı felan kalmayacak herkes mutlu mesut olacak , eğitim seviyesi arttıkça , aşk ve ilişki yaşamanın su içmek gibi bir ihtiyaç olduğunu tüm cümle alem anlamış olacak hiç böyle damara bağlamayacak kimse iddaa ediyorum.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Ben sevdim. Ama acilamadim. Zaten acildim acildim, acilamadim bu isi unutayim!
Bu Isvicre'nin civisi kaymis. 10 sene icinde bu anti-bebek haplarinin suya karismasi nedeniylen cocuk mocuk gelmeyecegi düsünülüyor
Offff ben yine sevecemde öylede böyledr..., benim acilen büyümem lazim , yani pardon acilmam lazim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim Ask denen hayali Ürünle uzaktan yakindan Isim Gücüm olmaz, olmamistir, olmayacaktir !
.TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeviyosun..
Sevdiğini biliyor..
Seni seviyor..
Anlıyorsun..
Ama bir şey dememen lazım..
Zaman lazım eminsin..
İraden test ediliyor..
Birbirini bilip el uzatamayan iki insan..
Böyle işkence olur mu?bunun üstüne rahat 3 tane freşa içerim ben
TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
- Alıntı
Yorum
-
sakın asık olmayın ben oldum da ne oldu 2 defa olumden dondum ask mı asla dıyorum artık ask nasl bir sey diye merak edip asık olmaya calısanlara sesleniyorum ben buradan sakın asık olmayın en buyuk askınız TRABZONSPOR olsunKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Ahmet Başkayasın Büyük Düşün.
Ya zaten bakın 10-20 sene içerisinde öyle aşk acısı felan kalmayacak herkes mutlu mesut olacak , eğitim seviyesi arttıkça , aşk ve ilişki yaşamanın su içmek gibi bir ihtiyaç olduğunu tüm cümle alem anlamış olacak hiç böyle damara bağlamayacak kimse iddaa ediyorum.Aşk bile
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem bey abi yok mu ?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Ahmet Başkayasın Büyük Düşün.
Ya zaten bakın 10-20 sene içerisinde öyle aşk acısı felan kalmayacak herkes mutlu mesut olacak , eğitim seviyesi arttıkça , aşk ve ilişki yaşamanın su içmek gibi bir ihtiyaç olduğunu tüm cümle alem anlamış olacak hiç böyle damara bağlamayacak kimse iddaa ediyorum.
Dediklerine katılıyorum
Şu an küçük düşünmek zorundayım ama
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem bey abi yok mu ?Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYandım valla sen. Cem haşlıcak..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorma hacı iyice kayış koptu bende. Avatar çok manalı hacı
Yeşil - Beyaz kızın Bursa'da olduğunu mu anlatıyor
- Alıntı
Yorum
Yorum