İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleırmak ben de almadım
ama kız arkadaşım fanatik olmadığını seve seve Trabzonspor formasını giyip benimle maça gelebilceğini söyleyince durum değişti~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleırmak ben de almadım
ama kız arkadaşım fanatik olmadığını seve seve Trabzonspor formasını giyip benimle maça gelebilceğini söyleyince durum değişti
Bu kabul edilebilirbıdık
-Kutadguye-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada bırakın sevdiğiniz kişi istediği takımı tutsun siz sevinin onlar sevinsin fani şeyler.
onu da denemiştim... kız gs liydi ve her yenilgiden sonra sonra kavga ediyorduk
ve geldik zurnanın zırt dediği yere''neyleyim bordo diyince mevi demeyen sevgiliyi ''...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu da denemiştim... kız gs liydi ve her yenilgiden sonra sonra kavga ediyorduk
ve geldik zurnanın zırt dediği yere''neyleyim bordo diyince mevi demeyen sevgiliyi ''
Kızların ( TSira'lar hariç) futbol hakkında fazla bilgisi olmadığı için üst'e çıkmak kolay oluyor.
5 dakika durmadan Trabzonspor'u anlatıyorum. Sonunda "aman neyse" lafı ile konu kapanmış oluyorTürkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığı böyle canlı görmek beni sevindirdi
Yaz geldi ondan mı acaba ?
Bu arada bırakın sevdiğiniz kişi istediği takımı tutsun siz sevinin onlar sevinsin fani şeyler.
Katılmıyorum,başka bir takımı tutan sevgili düşünemiyorum...Zira bizim aile kabul etmez bu durumubıdık
-Kutadguye-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula tursunen sondaki güzel
Hadi işine.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYengeye söylerim çeker kulaklarını.
Hadi işine.
Çocuk güzel dedi,birşey demedi kibıdık
-Kutadguye-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuk güzel dedi,birşey demedi ki~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayanlar genelde kıskanç olur, ondan söyledim.
Eh bayanların çoğu kıskanç,kabul...gerçi erkeklerin de bayanlardan geri kalır yanı yokbıdık
-Kutadguye-
- Alıntı
Yorum
Yorum