Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadın şiir gibidir...O yüzden de kadınlardan pek şair çıkmaz...Onlar okunur...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• "Erkeksiz kadın, yarım insandır" C. Dowling.

Erkekliğin yüceliğine dair bir paylaşım...

Yorum

• Tersi de söylenir tabi Cihan...Mesela hz Havva yaratılmadan önce hz Adem in sorumluluğu yoktu...Sorumluluğunuz yoksa siz de yoksunuz demektir
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu arada "Aşk kim kalbe gıdadır ne yenir ne yutulur
          Bir demir leblebidir çiğneyene aşk olsun"

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tersi de söylenir tabi Cihan...Mesela hz Havva yaratılmadan önce hz Adem in sorumluluğu yoktu...Sorumluluğunuz yoksa siz de yoksunuz demektir
            Ben şöyle bir mantık kuruyorum.

Erkek 1 ise erkeksiz kadının da 0,5 olduğunu kabul edersek bir kadın ile erkeğin 1 olabilmesi için erkeğin 0,5'e düşmesi gerekmekte.

Çıkarım sonucunda şuna ulaşıyorum.

Kadınlı erkek, yarım insandır.

Yorum

• Ölüm bir, yar bir...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ölüm bir, yar bir...
                Eyvallah...

Yorum

• Eğer onu hatırladıkça başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz,
                  Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla o hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz
                  Ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin
                  Onunlayken pervaneleşen yelkovanlar onsuz mıhlanıp kalıyorsa yerine bir akrep kadar hain
                  Sınıfta, biroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor
                  Ondan söz edilince yüzünüz sizden habersiz mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor ya da muzip sırıtıyorsa
                  Ve o her durduğunuz yerde duruyor
                  Her baktığınız yerden size bakıyor
                  Siz keyiflendikçe gülüp
                  Hüzünlendikçe ağlıyorsa
                  Dünyanın en güzel yeri onun yaşadığı yer
                  En güzel kokusu bedenindeki ter
                  En dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse
                  Hayat onunla güzel ve onsuz müptezelse
                  Elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, onun yüzü, pembe ise
                  Kışlar ilkbaharsa, yazarlar ilkbahar güzler ilkbahar
                  Her şiirde anlatılan oysa
                  Her filmin kahramanı o
                  Her roman ondan söz ediyor
                  Her çiçek onu açıyorsa
                  Bir anlık ayrılık bir ömür gibi geliyor
                  Ve o gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa
                  İştahınız kapanıyor
                  iştahınız açılıyor
                  iştahınız şaşırıyorsa
                  İştahınız hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa
                  Eliniz telefonda yaşıyor
                  İşaret parmağınızla ha bire onu tuşluyor
                  Dara düştüğünüzde kapıyı çalanın o olduğunu adınız gibi biliyorsanız
                  Mütemadi bir sarhoşluk halinde her çalan telefona o diye atlıyor
                  Vitrindeki her giysiyi ona yakıştırıyor
                  Konuşan birini dinlerken keşke o anlatsa diye iç geçiriyorsanız
                  Kokusu burnunuzdan,
                  sureti gözünüzden,
                  sesi kulağınızdan,
                  teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü
                  Özlemi sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu
                  Hem kimseler duymasın hem cümle alem bilsin istiyorsanız
                  Onsuz geceler ıssız sokaklar öksüzse
                  Ayrılık ölüme vuslat sehere denkse
                  Gamze gamze tebessüm de onun içinse
                  Alev alev öfkede
                  Bunca tavır bunca sabır ve nihayetsiz kahır hep onun yüzü suyu hürmetine
                  Uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa
                  Dışarıda yer yerinden oynuyor ve içerde bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa
                  Nedensiz küsüyor, sebep siz affediyorsanız ve tüm bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız
                  Kaybetme korkusu,kavuşma sevincinden ağar basıyorsa ve aşk gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim
                  Gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa
                  Her gidişte ayaklarınız geri dön diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız sabırsız sınırsız doyumsuz bir tutkuyla
                  O halde yarın sizin gününüz

Çok yaşayın ve sizde görünüz.

Yorum

• Sizce Aşk en güzel hangi ayda yaşanır?
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizce Aşk en güzel hangi ayda yaşanır?
                      Fındık mu la bu Bir ayı olsun Her ayda yaşanır.

Kimine göre yaz aşkı denilen bir olay vardır
                      Kimine göre soğuk da daha iyidir ısınmak maksadı ile
                      Kimi sonbaharda ki sıkıntıyı giderir sevgili

Bana göre araç değildir 365 gün sevilir Sevgili.

Ama benim dediğimin çok mu değeri var hayır
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• La zaten herkesinki farklıdır diye sordum...Misal ben Mart-Nisan aylarında baharın da getirdiği kimyam ile daha hoş, daha mutlu olurum
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• O kişisel işte müdür ,

Kimi Yaz aşkından , Kimi İlk bakar , kimi kış , kimi ise sonbahar'da bir garip olur.

Vücüt doğası ile ilgili.

Ama bütün aylar bizim Şubat ayı bile bizim ne kadar eksik de olsa bizim o ayda bile Aşık olunur.

Aşk gelsinde çıkmaz ayın son çarşambasında gelsin , Her türlüsü güzeldir Aşk'ın.

Ama ilişki varken aylar arasında ki değişimi sorarsan o çok ayrı bir konu
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nerede bu başlığın müdavimleri ?
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sevgililer günüyle ilgili yazdığım mesajı buraya alıntılıyorum izninizle.....

Sevgililer gününde bir bayan arkadaş çiçek beklemiş erkek arkadaşından ama gelmemiş. Çiçek ya da hediye gelmediği gibi mesaj da yollamamış ona.... Kız sinirlenmiş. Hatta ayrılmayı bile düşünmüş....

Ertesi gün çok güzel bir çiçek ve bir mesaj gitmiş kıza...

Ben seni sadece Sevgililer Günü değil her gün seviyorum AŞKIM.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Böyle andaval kızlarımızda var ne yazık ki.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X