İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman ilk yöntemi dene...kız sayısını 7 den 10'a çıkarçççtamam hemen Arayislara girem 5 tane buldum 5 daha kaldi
Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka tavsiyelerimde varççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem biraz daha konusursan susturmak zorunda kalacagim çççTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtar'ım git kıza ne hissediyosan anlat..Kaybedecek bişeyin yokMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeda kötü birşey demedim ki bu sefer git yüz yüze konuş dedim
Sen sen ol benim lafimi dinle, biliyorsun sakam yoktur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma kötüye ne kadar egilimli oldugun gözlerden kacmiyor yarasa bey
Sen sen ol benim lafimi dinle, biliyorsun sakam yokturTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu avatarlardaki siyahlık nedir yahu Yas mı var..Yoksa Mahmut un yasını mı paylaşıyoruz..25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmutum hayatini yasa oglum ask yalan
daha cok gencsin
birini bulsamda evlensem diye b ekliyorum sira bana gelmisGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum