İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl iste, cocuklara kötü örnek olma demistim çççTürkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtrafından 7 tane kız belirle hepsine teklif et kesin biri kabul edecek
Tipik Cem yorumuErkek olsam yapardım, iyi taktik bence
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden kötü örnek olsun ya taktik güzel değil mi ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevabim kisa ve net: Degil.Belki sansa iki tanesi kabul eder, daha ne ister can
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtrafından 7 tane kız belirle hepsine teklif et kesin biri kabul edecekGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiz Milletine MüstehakBelki sansa iki tanesi kabul eder, daha ne ister can
Boşverin orda burda kız aramayı,aramakla bulunmuyo bekleyin o sizi bulur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiz Milletine MüstehakBelki sansa iki tanesi kabul eder, daha ne ister can
Avrupada olmana veriyorum bunu
Utanmasalar harem kuralim diyecekler ççç
Fazla 'mal' göz cikarmaz hesabi he?
Ciks ciks ciks, cok yanlisEn son Seda tarafından düzenlendi; 24.11.2009, 22:45.
- Alıntı
Yorum
-
Sevmeden kimseyle çıkamam,yapamam yanında o kişinin..
En iyisini bulana kadar kimse yok artık,kafam rahat ne güzel.
En iyisini,bana uygun olanı bulduktan sonra kafam zaten daha rahat olur.En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 24.11.2009, 22:50.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk beni de vurdu
Asik oldum''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
Aşk hakkında bir şey biliyorsam o da hiçbir şey bilmediğimdirŞaka bir yana aşk genelleme kabul etmez...Hepsi farklıdır...Bundan dolayı net bir çözümü de yoktur...
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
Yorum