Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnsan söz verdiği için, sevdiği biri varken , sevmediği biriyle evlenmeli mi?
    haklisin tabikide. ona bisey demiyorum. belkide onla anlasamam diyor vazgecer benden diyor. ama ben sözümde dururum her zaman diyor.
    ah neyse ya bekleyip görücez ne olcani. hayirlisi olsun diyelim.

Yorum

• Sen baskasina söz vermis bir bayanla ne diye hala konusuyorsun?
      Hayir diyorsa birakacaksin kardesim, cocuk oyuncagi mi bu?

Bu isin nazi olur mu bilmiyorum ama bence naz yapmaya calismis, is ciddiye binince de ne yapacagini sasirmis..

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen baskasina söz vermis bir bayanla ne diye hala konusuyorsun?
        Hayir diyorsa birakacaksin kardesim, cocuk oyuncagi mi bu?

Bu isin nazi olur mu bilmiyorum ama bence naz yapmaya calismis, is ciddiye binince de ne yapacagini sasirmis..
        seda diyorum ya aptallik bende. bak ilk beraberligimde o zamanki kiz beni bir baskasiyla aldattigini söyledi bu kadar dokunmadi bana. sonra tanisip görüstügüm kisilerde oldu ama anlasamayinca sen yoluna ben yoluna dedik.
        bu sefer neden böyle bilmiyorum. diyorumya asil aptallik bende

Yorum

• 26 yaşındasın ve bundan sonraki hayatın için atacağın adımlar sağlam ve kararlı olmalı. Seni düşünerek ilkinde hayır diyen bir insan, ikincisinde neden evet der?
          İlkinde hayır cevabı alan bir aile neden ikinci sefer aynı kapıyı çalar? Söz verdiğin bir insan varsa neden başkasıyla saatlerce konuşur ve ağlarsın?
          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnsan söz verdiği için, sevdiği biri varken , sevmediği biriyle evlenmeli mi?
            Al İşte Soru..

Çöz Çöz Dur..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İnsan söz verdiği için, sevdiği biri varken , sevmediği biriyle evlenmeli mi?
              Insan sevdigi birisi varken neden sevmedigi birisine söz verirki?

Yorum

• Kız yalan söylüyor bence, sen biraz daha elini çabuk tutasın diye.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah Emirhan sağolasın

En son ayrılırken çok güzel bir gece oldu teşekkür ederim dedim. O da evet bence de dedi. Bir daha buluşmak üzere de söz aldım. Daha ne olsun yahu
                  Ömerr neler görüyorummm... Hayırlı olsunnn.Ayrıntıları istiyorum ama ona göre.
                  Yeterki ONUR'suz
                  olmasın
                  aŞk
                  !

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kız yalan söylüyor bence, sen biraz daha elini çabuk tutasın diye.
                    yok sanmiyom cünki annesi benim yanimda tel acti buna. illaki görücüler tutturmus bu aksam yine gelcez diye dedi. hem o telden sonra morali baya bi bozulmustu.

diyorumya madem beni istemiyon soz verdin o kisiye diye. neden peki dun aksam beni arayip beni özledigini merak ettigini söylüyorsun, telde agliyorsun beni üzdügünü söyleyerek ve yaklasik 10 saat telde duruyorsun benle?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok sanmiyom cünki annesi benim yanimda tel acti buna. illaki görücüler tutturmus bu aksam yine gelcez diye dedi. hem o telden sonra morali baya bi bozulmustu.

diyorumya madem beni istemiyon soz verdin o kisiye diye. neden peki dun aksam beni arayip beni özledigini merak ettigini söylüyorsun, telde agliyorsun beni üzdügünü söyleyerek ve yaklasik 10 saat telde duruyorsun benle?
                      Bu soruları ona neden sormadın yahu ?
                      Özkan SÜMER

Yorum

• adem6167 yüksek lisansını aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz,master'ını da Nedim Saban'ın yanında yapmıştır.önerilerini dikkate almak lazım.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu soruları ona neden sormadın yahu ?
                          sordum ama cvp yok. zor soru sormicakmisim.
                          bide bana diyorki kafam cok karisik acaba dogru karar verdimmi diye.
                          soruyom nasil yani nelerden süphelisin kararinda diye yince cvp yok

Yorum

• başlık karışmış yine
                            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                            #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adem6167 yüksek lisansını aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz,master'ını da Nedim Saban'ın yanında yapmıştır.önerilerini dikkate almak lazım.
                              O dediğin adamları ilk defa duyuyorum Barış, anlaşılan sen baya mastır yapmışsın onların yanında.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• kızları anlamak çok zor ya 28TS61 abi işin çok karışık ya allah kolaylık versin valla neden bu tür tehlikeli oyunlar oynarlar anlamış değilim !
                                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                                #20 COLMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X