Valla Ömer ben o duyguyu baya yaşadım...Sonu kötü olmuş bir aşktan sonra tekrar sevmek zor....Ancak sen bunu büyütmezsen bir süre sonra kendiliğinden değişir..Yeter ki sen kendi kendine büyütme...Ben sevemiyorum deme...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah herkesin gönlüne göre versinTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAska meske inanmiyorum, ancak alleh herkese anlasabilecegi, ahlakli ve sevimli bir hayat arkadasi nasip etsin.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeda sana söyleyecektim de piyasada yoktun
Herseye ragmen cooooook sevindiiimmm
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah herkesin gönlüne göre versinİlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAska meske inanmiyorum, ancak alleh herkese anlasabilecegi, ahlakli ve sevimli bir hayat arkadasi nasip etsin.Habu Sevdaluk 7 Beni
HarekeTSirası bizimdur !
ANS 61 DNMSZ
- Alıntı
Yorum
Yorum