İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProbmlem Orda ben cok umutsuzum hc bir beklentim Kalmadi
çünkü aşıklar görüyorum ama yalan değil adam gibi birbirini sevenler''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşadığım çevre sanırım bana ümitsiz olmamam gerektiğini gösteriyo
çünkü aşıklar görüyorum ama yalan değil adam gibi birbirini sevenlerGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim cevre de Hep yalan lar var Fark burdada Olsa gerek''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelkide yaşadığımız yerlerin ve cevremizin farkıdır o yüzden ümitliyim bence sende ümidini kaybetmeGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOff ben nelerimi kaybettim Umidim i kaybetmisim nolur''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene geldi senin başına böyle karamsar oldunGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLAzkizi Bir nevi Aldatima diyelim ki bu sadece ilk i daha 2 si 3 cü de var
fazla mı iyilik abidesi oldum ne''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
Yorum