arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım ççç
Giriş-gelişme-Sonuç !Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan bak başlık açarım "Evlilik ve Evlenmek" diye
senin başlığın havası söner ççç
Açma ya daha yeni yeni benimsendi bu başlık müdavinleri var du bakayımTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 Kumpir 2 kaşık 1 kola 2 pipet pamuk şekeri tabi bunların hep bir fiyatı var Ama Aşkta var.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğerleri sıradan şeyler ama birlikte bir kumpir yemenin fiyatı paha biçilemezTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Aklıma hoş bir anım geldi.
Vaktinde telefonumu kurcalayan dayım, bana gelen mesajı okudu. Yeni tanıştığım bir kızdan gelen "İçki içer misin" sorusuna "Ben seni düşünürken bir büyük içmiş gibi oluyorum zaten" karşılığını vermişti benden habersizTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklıma hoş bir anım geldi.
Vaktinde telefonumu kurcalayan dayım, bana gelen mesajı okudu. Yeni tanıştığım bir kızdan gelen "İçki içer misin" sorusuna "Ben seni düşünürken bir büyük içmiş gibi oluyorum zaten" karşılığını vermişti benden habersiz
Aklımızın bir köşesine yazalım arkadaşlar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklıma hoş bir anım geldi.
Vaktinde telefonumu kurcalayan dayım, bana gelen mesajı okudu. Yeni tanıştığım bir kızdan gelen "İçki içer misin" sorusuna "Ben seni düşünürken bir büyük içmiş gibi oluyorum zaten" karşılığını vermişti benden habersiz
İş ve Sosyal Mevki derecesi
Sosyalite
ParaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Bence tip o kadar etkili değil ne adamlar var görüyoruz güzel kızlarla takılıyorlar , o adamların zengin olmadıklarıda aşikar aynı yerlerde takılıyoruz
Bence ağzın laf yapması , sempatiklik , kızın hoşuna gidecek davranışlar falan iş yapıyor .
- Alıntı
Yorum
-
Bence sorun sizde değil kardeşim( sorun biz de) ve bir söz duymuştum ve sanırım buraya cuk diye oturuyor
"Hintli ve Türk kızlarının ortak noktası her ikisinin de öküze tapmasıdır" bilmem anlaşıldı mı?Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
Yorum