Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım ççç
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım ççç
      Adaşım konunun tamda içinde yani konuyu okumuş öğrenmiş kompozisyon çıkartmak istiyorum diyor

Giriş-gelişme-Sonuç !
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emirhan bak başlık açarım "Evlilik ve Evlenmek" diye

senin başlığın havası söner ççç
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Bence Konular Birleştirilir..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emirhan bak başlık açarım "Evlilik ve Evlenmek" diye

senin başlığın havası söner ççç
            Uyumak uyandırmak diye açarım bende

Açma ya daha yeni yeni benimsendi bu başlık müdavinleri var du bakayım

Yorum

• başlığa ilk ve son yazım..

aşk mı?

- dünyadaki en büyük palavra..

günümüzde fiyatı olmayan bi aşk varmı allah aşkına ?

Yorum

• 1 Kumpir 2 kaşık 1 kola 2 pipet pamuk şekeri tabi bunların hep bir fiyatı var Ama Aşkta var.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 Kumpir 2 kaşık 1 kola 2 pipet pamuk şekeri tabi bunların hep bir fiyatı var Ama Aşkta var.
                  Diğerleri sıradan şeyler ama birlikte bir kumpir yemenin fiyatı paha biçilemez
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diğerleri sıradan şeyler ama birlikte bir kumpir yemenin fiyatı paha biçilemez
                    Ya sen ne diyosun tabi ki paha biçilemez şekil olsun diye amerikan salatasını kızın önüne iteklemek ben kuru kuru patatesde yerim modeli yapıp patatesten yemek

Yorum

• Ağzınızın tadını biliyorsunuz uşaklar
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü

Yorum

• Aklıma hoş bir anım geldi.
                        Vaktinde telefonumu kurcalayan dayım, bana gelen mesajı okudu. Yeni tanıştığım bir kızdan gelen "İçki içer misin" sorusuna "Ben seni düşünürken bir büyük içmiş gibi oluyorum zaten" karşılığını vermişti benden habersiz
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Aklıma hoş bir anım geldi.
                          Vaktinde telefonumu kurcalayan dayım, bana gelen mesajı okudu. Yeni tanıştığım bir kızdan gelen "İçki içer misin" sorusuna "Ben seni düşünürken bir büyük içmiş gibi oluyorum zaten" karşılığını vermişti benden habersiz
                          10 numara laf

Aklımızın bir köşesine yazalım arkadaşlar

Yorum

Aklıma hoş bir anım geldi.
                            Yaşı büyük adamlar daha çok rahat konuşabiliyorlar onun için tasvip etmediğimiz yaş farkı olan ilişkiler oluyor aynı şeye örnekte rahat konuşan erkeklerde daha rahat kız arkadaşı bulabiliyorlar ne demiştik

İş ve Sosyal Mevki derecesi
                            Sosyalite
                            Para

Yorum

• Bence tip o kadar etkili değil ne adamlar var görüyoruz güzel kızlarla takılıyorlar , o adamların zengin olmadıklarıda aşikar aynı yerlerde takılıyoruz
                              Bence ağzın laf yapması , sempatiklik , kızın hoşuna gidecek davranışlar falan iş yapıyor .

Yorum

• Bence sorun sizde değil kardeşim( sorun biz de) ve bir söz duymuştum ve sanırım buraya cuk diye oturuyor

"Hintli ve Türk kızlarının ortak noktası her ikisinin de öküze tapmasıdır" bilmem anlaşıldı mı?
                                Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X