Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hallolmazsa bende kacırırım onu

Yorum

• bmnde ilk kız kaçıran kişi olaraktan tarihe geçerim:s

Yorum

• İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bmnde ilk kız kaçıran kişi olaraktan tarihe geçerim:s
        Geçemezsin daha 1 hafta önce stratejik plan yaptık burdan bir arkadaşla kaçıracak yakın tarihte.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• emirhan bi planda bana çıkarsana çamlıcada oturuyo yengen
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• O arkadaşın durumu farklıydı, Sizin neyiniz eksik gidin isteyin ula bin kere isteyin ama isteyin işte.

İsteyenin bir yüzü vermeyenin komple vucudu Kara.

Yorum

• Emirhan sence beklemeye geçmelimiyim yoksa yeni plan yapmalımıyım...gerçi abcdefgh planlarını yaptım alfabe gibin olduççç

Yorum

• Bekle bekle zaman şurup gibidir ateş felan bırakmaz.

Yorum

• bekle demeyle olsaydı umut varya zamanla kayboluyor işte...Birde bekleyemiyorsunda zaman geçmiyor içimden diyorum 1-2 ay sonra yine teklif ederim bir tarafımda diyor boşver fazla koşma ne yapsam bilmiyorum yav

Yorum

• unutmaya çalış ..

ben unutmak için deplasman maçlarına gerçek aşkımın yanına gittim baya faydası oldu ama lig bitince yine aradım onu
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• habu iş mafetti bizi da

Yorum

• Aşk: "Bir kişinin dünyanın geri kalanından daha önemli olmasıdır"
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü

Yorum

• bu ıslerı telefon gıbı beklemeye almayın...3 haftadır sureklı gıdıp gelıyorum artık oda anladı tam bugun solıcemmmm...işten çıkmış....bundan sonrada olmasın , hep bu sharapovanın yuzunden geldı basıma ne geldıyse
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Bahsettigin ova Maria Sharapovami

hayranlarindanim onun
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bahsettigin ova Maria Sharapovami

hayranlarindanim onun
                                ewet aynı marıa ama konuda bahsı gecen kısı o degıl tabıkıde....
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X