Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammed'e yüzde 1 milyon katılıyorum
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Kızlara kendi ağırlığını koyamamış kendini benimsetemeyen erkekler "Kızlara güven olmaz" derler.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Manyak Ula bu saptamaların öldürecek beniççç

Sen benimset o zaman Emirhan. Biz gariban, kızlara güven olmaz noktasında kaldık
        - Eomer -

Yorum

• Benim Benimsetmem özele girer ama genellikle benimsetirim.

Hem benimsetmek dominant bir konuma geçmek değildir. Güven,Özveri ve Riyakattan oluşur.

Ama Kızlara güven olmaz saptamasını genellemek aşırı derecede yanlış o zaman onlarda bize dönüyor diyor ki "Siz erkekler hepiniz aynısınız" bak onlar daha ağır konuşuyor hepimizi aynı kefeye koyuyorlar.

Cinslerin çatışmasına karşıyım bunlar hep ortalığı kızıştıracak sözler.

Yorum

• Vallahi şimdiye kadar konuştuğum neredeyse bütün kızlar kendileri bile kızlara güven olmaz dedi.

Bence başını biraz kuma gömmüşsün Emirhan
            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vallahi şimdiye kadar konuştuğum neredeyse bütün kızlar kendileri bile kızlara güven olmaz dedi.

Bence başını biraz kuma gömmüşsün Emirhan
              Ya ben demiyorum ki Hepsi Melektir tamam var öyle şeyler çoğu kararsız ve şıpsevdi tavırlara sahipler ama genelleme yapmayalım ne onlar kırılsın ne bizler sonra onlarda sokakta laf atan krolarla bizi aynı kefeye koyuyorlar

Yorum

• Koysun yahu nolcak Emirhan. Seni tanıyan kim olduğunu bilir zaten. Hem erkeğe de güven olmaz bence
                - Eomer -

Yorum

• Erkeğede güven olmazı savunuyorsan tamamdır iki eksi yi çarptık mı artık olur sorun yok

Yorum

• Hayat Güvensizlerle Iki Yüzlülerle dolu
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ya Boşverin kızları onlarda hayat yok ben rest çektim dün emirhan iyi bilir

Yorum

• Senin ki özel durum sen bir fide diktin ağaç olup meyve vermesini bekliyorsun

Yorum

• Hacı ilk teklif ettiğim zaman seni kırmak istemiyorum falan filan evet dersem 3-4 gün sonra olmaz dersem sana kötü olur birşeyler saçmalamıştı olacak gibime gelmişti ama sonra tamamen reddetmeye başlamıştı bende birşey anlamadım....Ama dün rest çektik bakalım ne olacak

Yorum

• işte ben sana laz kızı dedim ya ne yaptığını anlamak zordur
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              işte ben sana laz kızı dedim ya ne yaptığını anlamak zordur
                              kendi bile ne yaptığınu anlamayi da uşoğum...Bu kada tenkesuzluk olumi yabulumu bu bağa

Yorum

• Sakin ol benim tahmin ettiğim gibi ise o hallolacak.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X