İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu Ander cok kötü birsey sakin ola KapilmayinTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlabora ediyor değil mi Muhtar?
ne yaptigin farkinda bile olmuyorsun Hatta bir ara böyle maca gittim geleni iceri aldim iuyide firca yemistimGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşık olduğun varlık için 3 sene beklenir mi ey dostlar??
zaten Bos bu islerGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşık olduğun varlık için 3 sene beklenir mi ey dostlar??
3 sene değil 33 sene beklenir ..
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşık olduğun varlık için 3 sene beklenir mi ey dostlar??Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
hey gidi ne beklemekler ettuk...Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
-
kız kaçıracak olan taraftar gurubu belli biz de herşey mütevazı ve gönül rızasıyla halledilir..
Makul bi yenisi daha eklendi kız kaçırır mısınız? çççMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Asgari şartlar yerine gelirse kaçırırım ne var ama güveys tarafı kinci olmaması lazım torunu kucaklarına verdin mi damatımm diyecekler yoksa kinle küsle zor işler bu işler.
Çok kız kaçırma hikayesi dinledim, çok kız kaçırma olayını canlı olarak izledim.
Taktik ve stratejik olarak bilgim varAma kaçırmayın ya Bin kere isteyin kaçırmayın.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum