Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Göbek Adim Ask

nedense bana uzak
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      boşver olma

sonra şu cümlelerle boğuşursun ...

"Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıp gitti"

Benden söylemesi
      Ben şimdiye kadar kaç kişiyle çıktıysam,hiçbirisine bu lafı kullanmadım..Çoğuna aşık olmadım ama aşık olup çıktıktan sonra ayrılınca bu lafı demem gerekmez.

Yorum

karşı değiliz ula oldunmu yaşa ama zorlada aşık olmaya çalışma çünkü pişman olursun
        Zorla aşık olmak istediğim yok..Biraz da şakayla karışık olarak aşık olmak istiyorum dedim.Zorla kimseye aşık olamam zaten..

Yorum

olmak istemek aşk için ters bir cümle aşık olmak doğal bir yapı gerektirir...

ben hiç şu ana kadar ben aşık olucam len deyip te aşık olanı görmedim

bu şuna benziyo ben adam olucam

aşık olmak için artı özellikler ve aksesur gerekmiyor doğal ol ve içinden gelen duygular doğrultusunda hareket et Sonuç: MUTLU OL
          Fatih'cim,ben aşık olacağım demedim.Şap diye gidip birisine de aşık olunmaz,ben sadece aşık olmak istiyorum dedim.Hoşlanarak,beğenerek çıkmak ayrı,bir de aşık olduğunla bir şeylerini paylaşmak çok ayrı..Ben bunu tekrar yaşamak istiyorum işte.2 sene aradan sonra

Yorum

• Fatih Yücel@

Hem öyle acelem yokki benim,sadece gelişigüzel söyledim.Vardır benim gibi düşünen umarım.. Baya yazdım sana,sakın yanlış anlama,hepsine cevap verme gereği duydum,dayanamadım.

Emirhan Ömeroğlu@

Aşağı yukarı bu konuda aynı düşüncelerdeyiz,ben yokken bu konuda beni desteklediğin için teşekkürler ayrıca.

Emirhan Makul@

Gerçekten çok güzel yazmışsın..

Selim Aydın@

Forumda olmasada,benim tanıdığım birkaç kişi var öyle düşünen.

Yorum

• yanlış anlaşılacak bir durum yok aşk kelimesi varsa zorbalk ve olmak istemek yoktur bunu söylemeye çalışıyorum...

ayrıca çoklu alıntı yapsaydın keşke
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Bunalıma giricem bu gidişle.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

yanlış anlaşılacak bir durum yok aşk kelimesi varsa zorbalk ve olmak istemek yoktur bunu söylemeye çalışıyorum...

ayrıca çoklu alıntı yapsaydın keşke
                  Yok,yazdıktan sonra düşünmek için yazdığımı yolladım. Neyse hem sen nasıl diyorsan öyle olsun. Aşk konusunda tartışmayacağım kimseyle.

Yorum

• aşkla sorununuz ne sürekli bi tartışma içindesiniz
                    ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Fatihi dövücem bi gün
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aşkla sorununuz ne sürekli bi tartışma içindesiniz
                        Yok,bizim tartışmalarımız eğlenceli geçiyor.Tartışma denemez.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok,bizim tartışmalarımız eğlenceli geçiyor.Tartışma denemez.
                          hımm tmm o zman
                          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatihi dövücem bi gün
                            canın sağolsun len

ama unutma ki bu uşak seni esehten seveyi
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

canın sağolsun len

ama unutma ki bu uşak seni esehten seveyi
                              En büyük aşklar şiddetle doğar gibi bir sz vardır ben buna inanırım
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En büyük aşklar şiddetle doğar gibi bir sz vardır ben buna inanırım
                                şiddetle değilde nefretle başladığı doğrudur
                                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X