Ne gemiler yaktım, Ne gemiler yaktım... O kadar yandı ki canım sonunda karşıdan baktım. Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCennetteki hurileri düşün Mahmut
Ben Huri istemem SaolGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Öle bİr duygu kİ sİzİ kÖtÜ aliŞkanliklarinizdan bİle edebİlİr Öyle gÜzel Şey İŞte onu gÖrmek İÇİnn fedakarlik yapmaniz dir aŞk karsiliksiz olsa bİle yİnede belkİİ sever demektİr aŞkk...Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim olsun Bir tane Olsun
Ben Huri istemem Saol
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖle bİr duygu kİ sİzİ kÖtÜ aliŞkanliklarinizdan bİle edebİlİr Öyle gÜzel Şey İŞte onu gÖrmek İÇİnn fedakarlik yapmaniz dir aŞk karsiliksiz olsa bİle yİnede belkİİ sever demektİr aŞkk...Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen zaten Onun beni Sevebilme Ihtimali sevdim
Ey gidi Mahmut, bu başlığa ne zaman baksam sen varsın.Hayırdır yaz aşkı falan mı buldun?
bilemiyorum yani
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dilara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy gidi Mahmut, bu başlığa ne zaman baksam sen varsın.Hayırdır yaz aşkı falan mı buldun?
bilemiyorum yani
Dedimya Benimki bitmeyen Bir ASkGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk i kim kaybetmiski ben Bulayim
Dedimya Benimki bitmeyen Bir ASk
Anladım ççç ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk i kim kaybetmiski ben Bulayim
Dedimya Benimki bitmeyen Bir ASk
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dilara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım ççç ççç
Ama Yeni Asklarada Yelken AcicamGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebitmeyen ask trabzonspor askidir dimi muhtarGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum