Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• neyse baylar bayanlar aşk üzerinden ateşli tartışma yapmaya gerek yok bu kadar tatlı bir duygu için böylesine sert kelimeler kullanılması hoş değil ....
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Bugünlük bu konudaki yazılarım yeter..Başka konulara kaçıyorum ben..Size iyi tartışmalar

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Manu@

Saygı duyuyorum ama söylediklerine örnek istiyorum ki söylemlerini güçlendirsin.Sadece merak ettiğimden soruyorum,karşı çıktığımdan değil..Tabi ki herkesin fikrine saygı duymalıyız,duyuyorum zaten,duymasam çok hararetli tartışmalar yaşanırdı forumda..

Merve@

Senin için doğru olabilir söylediklerin,iyi oku,senin için diyorum..Ama benim için senin söylediğin sözlerin hiçbir önemi yok ve bana göre söylediklerinin hiçbiri de doğru değil..Neyse cevap vermek zorunda değilsin arka sayfadaki o sorulara..Sadece gördüklerinle yaşama derim o zaman.
        Neye örnek istiyorsun , Neyi merak ediyorsun..Burada konuşmak iyi bir fikir değil hemde..
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neye örnek istiyorsun , Neyi merak ediyorsun..Burada konuşmak iyi bir fikir değil hemde..
          Anlatamıyorum kendimi sanırım.Ben burda kişisel bir şey sormadım ki ? Olayın gidişatına göre birkaç soru sordum genel olarak..

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anlatamıyorum kendimi sanırım.Ben burda kişisel bir şey sormadım ki ? Olayın gidişatına göre birkaç soru sordum genel olarak..
            Biraz ara verelim beynim sulandı Birkaç başlıkta tempo yapmak bana yaramıyor
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Biraz ara verelim beynim sulandı Birkaç başlıkta tempo yapmak bana yaramıyor
              Bencede ara verelim..45 dakikadır dışarı çıkıyorum hesapta

Yorum

• '' hiç erkek çok huzur '' ççç Allah'ta seni güldürsün söylenecek çok şey var ama neyse
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ben tecrubelerime dayanarak aşk evlenınce başlar. 3-4 yıl biriyle görüşüyosun bir sms le bitiyor arkadaş.ha gerçek aşkı bulanda var tabi onlara sözümüz yok.yüzde 5

Yorum

• En güzeli Platonik yahu =)
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En güzeli Platonik yahu =)
                      Haklısın..Bende Meg Ryan ile seviyeli bir ilişki yaşadım zamanında Ama platonik işte ne yaparsın
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Gençler Kasmayın kendinizi.. Olay Şu..

Aşk, Gecenin Karanlığında Sevdiğine Ulaşmak İçin Issız Sokaklardan Geçerken Para İsteyen Tinercilere Selam Verip Geçmektir..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Haklısın..Bende Meg Ryan ile seviyeli bir ilişki yaşadım zamanında Ama platonik işte ne yaparsın

Benimkisi Antartika dan dı =)
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Eyvallah Kubilay'ım
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Konu Iyice Sapmis
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ask bos bos bos, sakin birine kapilayum demeyin
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X