neyse baylar bayanlar aşk üzerinden ateşli tartışma yapmaya gerek yok bu kadar tatlı bir duygu için böylesine sert kelimeler kullanılması hoş değil ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManu@
Saygı duyuyorum ama söylediklerine örnek istiyorum ki söylemlerini güçlendirsin.Sadece merak ettiğimden soruyorum,karşı çıktığımdan değil..Tabi ki herkesin fikrine saygı duymalıyız,duyuyorum zaten,duymasam çok hararetli tartışmalar yaşanırdı forumda..
Merve@
Senin için doğru olabilir söylediklerin,iyi oku,senin için diyorum..Ama benim için senin söylediğin sözlerin hiçbir önemi yok ve bana göre söylediklerinin hiçbiri de doğru değil..Neyse cevap vermek zorunda değilsin arka sayfadaki o sorulara..Sadece gördüklerinle yaşama derim o zaman.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye örnek istiyorsun , Neyi merak ediyorsun..Burada konuşmak iyi bir fikir değil hemde..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatamıyorum kendimi sanırım.Ben burda kişisel bir şey sormadım ki ? Olayın gidişatına göre birkaç soru sordum genel olarak..Birkaç başlıkta tempo yapmak bana yaramıyor
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz ara verelim beynim sulandıBirkaç başlıkta tempo yapmak bana yaramıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn güzeli Platonik yahu =)Ama platonik işte ne yaparsın
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın..Bende Meg Ryan ile seviyeli bir ilişki yaşadım zamanındaAma platonik işte ne yaparsın
Benimkisi Antartika dan dı =)" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
- Alıntı
Yorum
Yorum